Natte preute thaise lady haarlem

natte preute thaise lady haarlem

Na de trapjes op gaan vind je briefjes opgeplakt: Bij de rechtse deur staan 2 thaise dames te lokken zonder de waarschijnlijk verboden grens van hun drempeltje te overschrijden. Na een minuut komt een blonde dame -type zwemlerares- in trainingspak vertellen dat daar niets te vinden is.

Dus dan maar rechts. Zo gezegt, 2 dames. Beide dames ok, maar een sprak mij meer aan. Dorra Jonge vrouw, slank mooi lichaam. Vriendelijk maar wel iets zakelijk afstandelijk. Ik mag -alleen- douchen. Zij komt later met een glaasje kraanwater terug. Massage is iets boven gemiddelde. B2B kort en niet echt teasend.

Tweede deel is goed en Dorra laat zich met glimlach aanraken zonder afwijziging. Ze begrijpt alle indicaties naar persoonlijke voorkeuren direkt en speelt daar op verder. Voor de massage die ik wilde hebben was de dame op dat moment Kortom, twee keer een heel aardige dame gesproken maar nog niet meegemaakt wat de dames daadwerkelijk kunnen. Het lijkt er in elk geval p dat ze met een onderbezetting werken, jammer de dames die ik gezien heb zien er sympathiek uit.

Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Jan Tademaweg 10 Postcode: Processing your request, Please wait Gerelateerde vermeldingen andere vermeldingen in Haarlem waarin u mogelijk bent geïnteresseerd Aiyara Wellness en Aroma. Frank on juni 23, 7: John on februari 24, 7: Adressen van Chinese en Thaise Massage adressen in Duitsland In kaart gebracht per deelstaat, stad of plaats Met routebeschrijvingen en meer informatie.

Drenthe Flevoland Friesland Gelderland. Deze website gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren voor analysedoeleinden en om u van relevante informatie te kunnen voorzien Akkoord Lees Meer.

Read More