tussen haar billen lik me kut

Ik pakte haar borsten en streelde die door haar blouse heen. Zo stond ze mij een poosje op te geilen en ik trok haar naar mij toe en mijn hand gleed onder haar rokje. Ik voelde haar slip en die was behoorlijk nat. Voorzichtig schoof ik haar slip naar onder wat ze gewillig toe liet. Haar slip zat op haar knieen en ik voelde even snel aan haar kut. Allemachtig die was echt nat en lekker warm. Ze deed zelf haar slip uit en dat verwachte ze niet,maar ik trok haar met haar kont naar mij toe en met met mijn pik tussen haar billen zat ze op schoot.

Mijn lul lag in volle lengte tussen haar billen en mijn eikel stak er aan de voorkant uit. OOO Michel wat doe je nu ooooo stoute jongen. Ik voelde hoe ze met haar hand aan de voorkant over mijn eikel aaide. O schat wat is hij hard, ben je zo geil dan? Ik hijgde tegen haar rug aan en fluisterde dat ik echt zo geil op haar was. Ja maar jongen ,ik ben zoveel ouder.

Hou daar over op ,ik vind je super. Maar dit gaat fout hoor, en ze schuurde zachtjes met haar natte gleuf over mijn staaf. Tante ik wil je neuken Ja maar dat mag niet van oom. Ze speelde het spelletje mee. Tante ik vind je zo geil met je lekkere kut,wat kan mij nu oom schelen ,ik wil je lekker neuken. Zal je dat echt willen ,je geile harde pik in mijn hongerige kut te neuken?

En ik voelde hoe ze iets omhoog ging en mijn lul in haar drijf natte kut liet glijden en weer ging zitten. Mijn lul zat er tot mijn ballen in. OOOO mmmmmen met mijn armen om haar heen hield ik haar tieten vast. Tante ik ga je neuken hoor,of je het wilt of niet ik ben geil. Zal je het wel doen? Ga jij je tante nu ook misbruiken? En ze wipte iets op en neer. Ja tante heerlijk ga maar door. Weet je wat ,we gaan naar boven. We hebben de hele middag voor ons.

Ze ging van mijn pik af en ik zag de grote slierten geil tussen haar kut en mijn lul. Ze pakte haar slip en veegde mijn pik af. Kom ik wil hem er weer snel in hebben. Ik wil dat je mij even beft lekker over mijn clit heen. We waren snel naakt en nu mocht ik ook haar kut beffen. Ze lag op haar rug en ik dook er meteen tussen. Heerlijk die grote kut zo voor me. Ik likte met lange halen over haar hele kut heen en stopte steeds even op haar clit.

Ze kreunde het uit en trok mijn hoofd hard op haar kut. Ja bef me, lik mijn geile kut uit. Kom draai je om ,ik wil je pijpen. Ik zat nu boven haar en ze nam gelijk mijn lul in haar mond met nog slijm van haar kut erop. O wat lekker in die warme mond ,ze kon het heerlijk en speelde gelijk met mijn ballen.

Niet klaar komen he, uit stellen hoor? Want we moeten nog meer doen. Ze pijpte mij maar ik voelde toch al snel dat ik ging komen. En zij merkte het ook door dat ik mij meer ging bewegen. Ze haalde mijn pik uit haar mond en wachte even af en ik ging verder met likken.

OOOOO MICHEL wat bef jij lekker , dit is zo lang geleden dat ik zulke orgasmes krijg God man wat zal ik graag een paar nachten met jouw willen slapen Heerlijk zo geilen en dan die geile lul van je diep in mijn kut rammen. Je staat zeker op klaar komen he? IK voelde het al. Kom draai je om en ga even lekker met je pik erin op mij liggen , wel stil blijven liggen hoor. We lagen zo en we begonnen te zoenen. Met onze tongen speelde we krijgertje en af en toe bewoog zij met haar kut.

Met haar spieren knelde ze om mijn lul heen wat een lekker gevoel gaf. Zo lagen we wel een kwartier en ik stond op springen. Als je straks klaar komt dan grijp je mijn tieten en ram jij je lul diep in mij. Ik wil al je zaad in mijn kut hebben. Kijk mij aan en ga langzaam mijn geile kut neuken. Hou mij tieten vast en knijp i mijn tepels. Ik tilde mijn kont op en haalde mijn lul er net niet uit en zakte dan weer wat bij haar een kreun eruit perste.

OO man wat lekker,wat een lekkere dikke lul Ik drukte weer aan en op mijn handen steunend duwde ik mijn lul tot haar schaambeen erin. Ze trok haar lippen nog wijder en ik drong zo diep naar binnen dat ze een gilletje gaf. Ik schrok ervan en vroeg meteen of ik haar zeer had gedaan.

Je zat even tegen mijn baarmoeder aan ,maar geeft niet hoor duw maar weer diep erin. Ik voelde dat ze alweer klaar kwam want ze trok me op haar vast en knelde haar benen om mij heen. Kom op ga je tante bevruchten ,spuit mijn kut vol met je geile warme verse jonge zaad. Jaaa ik ga het doen hoor. Ja dat mag ,kom op spuit dan laat mij het voelen. Marijke stopte haar vinger weer terug en haar tong gleed nu door mijn natte spleet. Ze vond mijn klitje en begon er als een waanzinnige aan te likken en op te sabbelen.

Ik perste mijn geil naar buiten en voelde hoe Marijke alles gulzig oplebberde. Schokkend beleefde ik mijn hoogtepunt en al die tijd duwde Marijke haar gezicht tegen mijn poesje om geen druppel van mijn sap te missen. Waarbij ik een geile combinatie proefde van Marijke's speeksel en mijn eigen geil. Marijke ging op tafel zitten en ik trok haar pumps uit. Ik geil op mooie voeten en was bij haar aan het goede adres.

Ik kuste haar voeten en zoog aan haar tenen. Ik likte en kuste me een weg naar boven langs haar goddelijke kuiten, schoof haar rok omhoog en ging verder langs haar heerlijke dijen. Ik streelde zachtjes over haar witte slipje en voelde dat het zeiknat en bloedheet was. Ik duwde mijn neus tegen de dunne stof, rook aan haar natte vrouwelijkheid en rook de muskusachtige geur van kut.

Ik schoof mijn handen onder haar billen en trok haar slipje uit. Marijke had een mooi donkerblond bosje schaamhaar boven haar spleet zitten en ik begon dat te kroelen en te strelen, langzaam zakte ik naar beneden, trok haar lipjes uiteen en keek recht in haar roze gaatje.

Mijn tong liet ik door de gleuf heen glijden en ik proefde haar geil. Maar ik liet mijn tong naar beneden glijden en likte aan haar bittersmakende kontgaatje. Wat zij kon, kon ik ook. Dus duwde ik mijn vinger in haar anus en begon haar daar langzaam te vingeren.

Marijke begon zwaar te hijgen en te kreunen. Haar geil begon rijkelijker te vloeien en toen ik aan haar clitoris begon te knabbelen kwam ze gillend klaar. Ik likte dapper door om maar niets van haar sap te missen. Ze duwde mijn hoofd tegen haar kut en ik had moeite om te ademen. Ze schokte hevig en kwam toen tot rust. We hebben nog lekker gezoend en over elkaars gleufjes gewreven voor ik naar huis ging.

Sindsdien komen we regelmatig bij elkaar, en kunnen geen genoeg krijgen van elkaars lekkere kontjes en hete kutjes. Terug naar de lijstpagina. Alle verhalen van deze auteur.

...

GANGBANG ORGANISEREN NEGERIN ANAL

21 jan Ik neem haar tepels tussen mijn vingers, ik trek er zachtjes aan. Je bent vals, ik Ze stopt deze bij mij in mijn mond. ik lik gulzig haar vingers af. Wow wat . Neuk me nu maar eens in mijn kutje, en ze trekt haar billen uiteen. Ik ben Zora, ik ben 23 jaar heb blond haar, blauwe ogen en ik mag zeggen Marijke kon zich nu ook niet meer inhouden en duwde weer een vinger in mijn kut. "Lik me, lik me", moedigde ik haar aan. En meteen likte ze tussen mijn billen. Ik kroop tussen haar dijen en begon haar over haar hele lichaam te strelen, van bij haar kutje aangekomen, ze deed verschrikt haar ogen open, het was me nog Ik zakte helemaal naar beneden en begon haar te likken, haar dijen gingen nu en naar beneden schoof, ik voelde mijn lul tussen haar billen doorschuiven.

Tussen haar billen lik me kut

EROTISCHE MODELLEN GEZOCHT BODY MASSAGE SEX