zak likken vanmiddag neuken

Maar doe me een plezier, en blijf niet naakt rondlopen. Geloof ik niks van, je man is best preuts ondanks zijn grote mond. Laatst liep ik te dollen met hem en zette een pornokanaal aan op tv, maar hij vloekte me stijf.

Of ik het er ogenblikkelijk af wilde halen, dus zo spannend is die man van jou echt niet, weet ik zeker. Weet zeker dat je bij hem een hoop liefde en erotiek bent tekort gekomen, nu we het erover hebben. Zeg vriend, ik ga met jou mijn privé dingen en mijn sexleven al helemaal niet bespreken hoor, en heb ook nooit gevraagd om jou bloot te zien.

Kom maar met de koffie, kleed je aan en daarna gaan we naar de zaak. Nu zei ik dat ik niet ging, want ik wilde een beetje rustig bijkomen. Ga jij maar, zei ik, ik ga nergens heen vandaag. Nee, jij wilt natuurlijk het liefs in die blote kont blijven lopen. Elke dag loop ik het liefst naakt in dit appartement, niemand ziet en hoort me. Ik liep terug met haar koffie en ging bij haar zitten.

Heb je nog wat lekkers? Heb je nog wat lekkers, herhaalde ik, en ging voor haar staan. Lachend liep ik de keuken in en zocht naar koekjes. Die had ik niet maar wel een pak donuts. Nu liep ik terug en gaf haar de donuts aan. Ik voelde me goed en vrij ondanks dat ik haar had laten schrikken door mijn naaktheid. Je moet en zal speciaal voor mij zo blijven rondlopen in je nakie, he.

Potverdorie zeg, jij wilt echt een pak op die blote reet van je, geloof ik. Ik bukte me met mijn kont naar haar toe en gelijk gaf ze weer een tik. Kan je bij je man niet doen, zei ik, heb je meteen woorden volgens mij. Je zou toch wel een slip aan moeten doen, en ik zou je niet op je reet moeten slaan hier. Ma, ik ga je zeggen, dit vind je niet erg merk ik, want je observeert me te goed. Ok,ok zei ze nu, terwijl ze een vuurrood hoofd kreeg, in zwembroek heb ik je wel eens gezien, maar zo naakt is toch erg wennen.

Wil eigenlijk niet kijken naar je, maar moet wel kijken naar dat lijf van je, sorry hoor. Eigenlijk ben ik heel preuts, toen ik je net naakt zag wilde ik eigenlijk meteen weggaan, eerder wegrennen zeg ik je.

Je was net wakker he, ik dacht dat je het expres deed, in je nakie lopen. Nee joh, zei ik, ik was nog staand aan het slapen, zou het normaal niet doen. Schoonzoon van me, ik wil je eerlijk zeggen: Ze bleef zacht tikken tot ze opeens stopte.

O jeetje jongen, wat doe ik nu, en keek me aan. Ik draaide me om en zei dat ze rustig mocht doorgaan. Jeetje, ik weet niet of dit wel goed is wat ik doe, en haar vuurrode hoofd plofte zowat.

Doe maar wat je met me wil doen, ik ben je butler voor de komende 3 dagen als je wilt, zei ik. Laat maar, vanavond heb ik een feestje van een vriendin en om eerlijk te zijn wil ik ook wel graag bij jou blijven. Kijk maar wat je doet, ik loop niet weg zei ik, alleen maar naar de douche. Toen ik een paar minuten onder de douche stond, kwam ze toch om een hoekje kijken.

Kom even kijken hoe je je dikke paal wast, zei ze. En meteen er achteraan: Lau, wat ben ik erg, he. Ik schaam me diep, maar wil jou toch ook wel graag zien eigenlijk. Het spijt me al dat ik je net op je kont liep te slaan, ik ga maar weg. Het lijkt wel of ik zwaar tekort ben gekomen, tenminste jij zal me wel een hopeloos geval vinden.

Hoeft niet voor mij hoor, zei ik. Vrouwtje , vrouwtje , wat ben jij toch veel te kort gekomen met je echtgenoot, denk ik. Volgens mij zit jij bomvol met tederheid en sex. Luister Ma, nu je hier toch bent zeg ik jou, dat je je nergens voor hoeft te verontschuldigen. Als jij wilt voelen aan mij, of weet ik veel wat, doe het. Niet vragen of verontschuldigen, word ook eens lekker vrij op je 65ste jaar, word hoog tijd voor jou.

Ze beaamde dat ik gelijk had, maar schaamde zich diep omdat ze mij zo lekker vond, de man van haar dochter. Ik stapte uit de douche en liep naar het bad om dit te vullen. Ik zei tegen haar dat ze zich eens moest ontspannen en wees op het bad.

Ik met jou in bad?? Nee, ik ben te oud en niet mooi meer, dat doe ik nooit. Ik liep de keuken in en pakte wat te drinken en ook wat kleine hapjes. Dit nam ik mee en deed de sterrenhemel aan in de badkamer. We hebben een superdeluxe badkamer met een megagroot bad en twee tv schermen aan de muur, inclusief ze plots mijn handen weg duwde.

Nee, dit doe ik niet, ik kan dit niet om bloot te zijn met jou. Ok, ok, het is voor mij ook goed als je met je jurk in bad gaat, mij best. Ik zette de tv schermen aan, de drank en hapjes aan de zijkant van het bad, wat nu gevuld was. Zacht liet ik me in bad glijden, dook onder en kwam aan de andere kant weer boven. Steeds wenkte ik haar of ze er bij kwam, ze wilde wel maar durfde niet. Oh, liefje, ik wil zo graag maar het is niet goed, samen met jou. Ik stond op en trok haar naar me toe, en begon over de stof van haar jurk heen, haar zacht over haar borsten te strelen.

Ma droeg alleen een bh op de zaak, of als ze ergens heen ging. Als ze thuis was hingen ze los in haar jurk of blouse, net als nu en dat was me allang opgevallen. In tijd van een paar seconden voelde en zag ik een paar harde tepels tevoorschijn komen door de stof. Met de ene hand streelde ik haar nek en gezicht en met de andere bleef ik over haar tepels heen wrijven.

Ze zei niks meer en ademde alleen, terwijl ik nu ook haar knoopjes van de jurk begon los te maken. Ze gaf nog een zacht protest meerdere keren, maar kon de spanning niet weerstaan en begon zich over te geven aan de situatie. Haar jurk hing wijd open en ik keek tegen een stel grote hangborsten aan en begon meteen haar tepels zacht te kussen en te likken. Ze liet me gaan en drukte mijn hoofd nu zacht tegen haar borsten en tepels aan.

Maar die wisselde ik af voor de andere en liet ook die over haar kruis strelen. Op een gegeven moment werd haar broekje nat door de stof heen en gaf ze ook hier met moeite haar protest maar op. Mijn vingers gleden over en in de stof van haar slipje heen en weer totdat het daar een warme temperatuur werd. Ik voelde weer over haar slipje heen en trok uiteindelijk haar slip kapot. Wat flik je nou toch, zei ze. Ik moet gaan, ik blijf hier geen minuut langer meer en ze keek boos. Nu gooide ik haar kapotte slip in de hoek neer.

Ik hou je niet tegen Ma, ik dwing je niet. Ze keek waar het neerkwam maar zei niets, en keek me aan. Nu trok ik haar jurk van haar lijf en gooide dit in de wastafel. Ze protesteerde wel maar hield me niet tegen. Als je niet verder wil gaan met dit, moet je nu zelf je jurk aantrekken. Dan weet ik dat ik moet stoppen met jou. Nu zag ik haar spiernaakt, grote hangborsten met harde tepels, een stevig buikje en een bos schaamhaar in een grijze kleur.

Ma, wat heb je een heerlijk figuurtje, niks mis mee hoor. Wat heb je een mooie melkwitte huid. Vind je grote hangtieten en een grijs behaarde poes zo mooi dan, vroeg ze. Je hebt heerlijke grote zware borsten Ma, wat een mooie uiers met een lekkere tepels die niet te missen zijn, en een zalige mooie ronde kont. Het enige wat je zou kunnen doen is je poesje op die van een jong meisje laten lijken.

Lekker glad en kaal geschoren, is heerlijk om te zien maar vooral om te voelen, zalig. Voor jou zou ik dat misschien willen doen, maar ik weet niet of dit zo ver komt jongen, zei ze. Liefje, jij bent zalig om te zien, breed, een lekker figuur en wat heb je toch een mooie dikke worst tussen je benen hangen. En wat een joekel van een zak heb je zeg, jij hebt vooraan gestaan bij het uitdelen zie ik. Maar ik weet niet of je echt hitsig op me kunt zijn, op zo,n 65 jarige tante als ik.

Ik pakte haar hand en trok haar mee naar de woonkamer, duwde haar op de bank en ging voor haar staan. Oooh lieverd, jemig, het lijkt me dat die grote zak van jou enorm in de weg moet zitten. Heb je er geen last van, vroeg ze gemeend. Nee, Ma, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik minimaal twee keer per week moet klaarkomen.

Vind je het leuk Ma, kan ik je een beetje opwinden misschien? Moet ik wat anders doen voor je? Ja, zei ze met een hese stem. Jij moet met je lekkere speelgoed uit mijn buurt blijven, dit heb ik zo gemist Lau. Nu ik je zo zie, moet ik me in blijven houden. Oooh jongen, zou je mij straks misschien willen eeh…, wil je mij eeh…. Wat Ma, wat wil je? Zou je dit lijf eens willen eeh… Jij moet het vragen Ma, wat jij wil, moet je vragen.

Terwijl ik me zacht bleef sjorren voor haar, kleurde haar gezicht paars van de schaamte en opwinding. Ja, jeetje ik wil eens voelen hoe het is om door jou eeh…, ja, hoe moet ik dat vragen, oooh lieverd het zweet breekt me uit. En inderdaad verschenen er lichte zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. Ik voelde me nu toch een soort van lichte macht hebben over haar. Ze kon niet uit haar woorden komen waar ze normaal geen probleem mee had.

Mijn lul was door de opwinding wel dik en hard maar ik voelde dat ik nog niet op de honderd procent zat door de spanning. Als jij wil Ma, is dit ook voor jou, alleen als jij dit wil.

Ik liep nog iets naar voren zodat mijn zak nu zo goed als tegen haar gezicht aan zat, en mijn lul liet ik rusten op haar hoofd.

Ik dacht eerlijk nu dat ze er bijna in zou blijven, haar hart was gelukkig goed, anders had ze dit niet overleefd.

Mmmmm, o wat zacht, wat glad. Mmmm wat een zak heeft die man, Mmmmmmm lekker. Mmm, wat zacht, o wat lekker is dit. Schatje van me, ze keek nu omhoog naar mij, ik wist niet dat ik iets miste, maar ik heb het nu eindelijk ontdekt.

Mijn zak was al goed nat van haar, want ze gebruikte een hoop speeksel erbij. Voorzichtig Ma, ze moeten nog veel langer mee. Mijn lul stond nu op volle kracht, door haar gesabbel en gelik. Ze begon me nu toch echt gek van geilheid te maken, door mijn zak en ballen zo te likken en sabbelen. Echt waar jongen, dit heb ik nog nooit gedaan bij een man en weet nu wat ik gemist heb. Liet hem uit haar mond en slurpte hem opnieuw naar binnen. Schoonmama was niet gek op mij, nee, ze aanbad alleen mijn zak en pik maar, deze vrouw was nu losgekomen.

Ze liet mijn lul steeds uit haar mond schieten en er kwamen dan flinke klodders speeksel mee. Ze excuseerde zich nog even hiervoor omdat ze hem anders niet goed in haar mond kreeg, en hup, daar verdween die weer. Mijn lul dreef in haar mond van het speeksel nu, en elke keer als ze me opnieuw naar binnen zoog werd hij natter. Als ze zoog liepen er slierten speeksel uit haar mond. Het druppelde van haar kin op haar borsten , ze kwijlde van verlangen en geilheid, wat ze jaren niet had gehad.

Ook mijn zak was ondergelopen door haar speeksel en nu stopte ze even om adem te halen. Ze hijgde een beetje van haar mondelinge arbeid nu. Ooh Lau, ik geniet heerlijk van je jongen, je kan jezelf goed beheersen, en begon nu mijn pik te sjorren op een lekker tempo.

Oooh, wat een zalige dikke pik heb je, wat een heerlijkheid van een grote zak heb je toch, wat lekker zeg. Als jij echt geil op mij bent, moet je dit maar laten zien aan mij, schatje.

Ondertussen begon ze sneller te rukken en bleef me aankijken. Zal ik je pik zo laten spuiten of wil je niet? Wil je aan mij laten zien hoe geil je op me bent, dan moet je dit oude lijf maar eens een goede mannencrème geven.

Ik wil gewoon zien of je echt geil op me bent. Of je jezelf kunt afrukken en klaarkomen op mijn lijf, en geil wordt als je mijn lijf ziet. Als je dat kan, dan wil ik je ook plezieren. Dus je wil dat ik mijn sperma over jouw lichaam spuit? Weet je dat zeker Ma? Ja geile beer, ik wil zien of je meer met me wil. Moet je wel eerlijk zeggen Ma, dat ik regelmatig een behoorlijke lading zaad kan spuiten. Ik bedoel, je dochter schrok de eerste keren van de hoeveelheid die ik spoot en had dit nog niet meegemaakt.

Dat is wat ze mij tenminste vertelde. Nou ja, als je dan toch spuit doe het dan maar goed, ik wil het wel eens zien als je klaarkomt. Ma, ik wil weer in die lekkere mond van je, je zuigt heerlijk. En ze slurpte me weer in haar mond. Ik verstond op een gegeven moment, dik, dik, en mijn pik werd inderdaad nog een fractie dikker in haar mond. Ik hoorde haar vragen, zo goed, doe ik het goed? Oooh Ma, ik voel dat ik zo ga komen, ik ga zo spuiten geile schoonma van me.

Jij wilt deze pik voortaan veel meer voor jezelf hebben, he. Nou, je gaat hem van mij regelmatig krijgen, ook in je poes. Ze ging achterover zitten op de bank en nam haar borsten in haar handen, gooide ze stuk voor stuk op en ving ze weer in haar handen op. Ze lag half achterover en half onderuit gezakt, en bleef met haar borsten jongleren. Ze lag ongegeneerd met haar benen wijd open zodat ik erin kon kijken en had haar schaamte overboord gezet. Terwijl ik bleef rukken zakte ik iets door en liet mijn vinger in 1 keer diep in haar kut schieten.

Ze schoot even omhoog en liet haar uiers direct uit haar handen vallen, die met een ketsend geluid op haar buik vielen. Oooh, wat doe je, wat zit je diep erin. Oooh Lau, wat lekker die vinger, oooh dit mogen we eigenlijk niet doen, het is beter als we nu stoppen.

Ik zei niks en voerde het tempo nog meer op, terwijl ze zich nu helemaal languit op de bank liet vallen. Dit is niet goed hoor, maar ga door alsjeblieft. Wees maar niet bang, ik stop heus niet en had ondertussen een tweede vinger erbij gestoken.

Oooooh, door, ga door, ja daar, aaah, maak me gek jongen. O ja, ja, ik kom lieverd, je gaat me laten komen geloof ik. Kom maar, geile sexmoeder van me, kom maar klaar, hou je niet in. Oooh, oooh ik kom, jaah, ik kom nu klaar jongen. Ik keek ook in haar ogen, en vingerde haar door terwijl we elkaar bleven aankijken. Ooooooh, hij laat me gewoon, aaah, ik, ja, ooooow ja, en ze hijgde erbij of ze een kind kreeg.

Jaaah, jaaah, lekker, ooow, aaaaah ja, o ja, ik kom, ja, jaaaaah, jaaaah. Dit alles was met een minuut of drie gebeurd bij haar, en langzaam ebde haar orgasme weg. Nou, na deze geilheid zou ik ook wel snel gaan spuiten en stond op. Ma lag op haar rug op de bank nu, met opgetrokken benen en wijd uit elkaar gespreid bij te komen van haar orgasme. Ik kon haar kut ondanks de bos haar goed zien.

Ik klom bij haar op de bank en ging tussen haar benen zitten. Ze zag wat ik deed, maar bleef liggen en wachtte geduldig op wat ging komen. Ik keek haar aan en zij begreep wat ik ging doen, ze keek vol verlangen.

Ik ragde haar nu op een manier of het voor mij de laatste keer was, ik ging goed tekeer met haar. Ooh,ooh, ja ik, ik ga, oooow, jaaah, jaaaaaa,oooh, voel eens. Ik kom jongen, ik kom weer, jaaah, jaaah, oooh, haaa, jaaa.

Ze was voor de tweede keer in korte tijd weer gekomen, en ik neukte haar nu ondertussen bijna door de bank heen. Ooh Ma, ik ga spuiten, hoor je me, het komt eraan. Ooooh, geile schoonmama, ik ga ook klaarkomen, daar komt het al aan, jaaah, oooh.

Ik trok mijn lul vliegensvlug uit haar kut, gaf er een ruk of drie aan en spoot over haar. Mijn eerste straal was de krachtigste en degene waar het meeste zaad uitvloog. Mijn lul trok ik af boven haar onderbuik en ik raakte haar borsten, armen en nek met volle kracht. De tweede straal was net zo krachtig en spoot net als de eerste veel zaad. Deze raakte haar borsten maar ook haar onderbuik, gevolgd door een derde en vierde straal, die ook op dezelfde plekken neerkwamen.

O, lieverd wat een lading, hoorde ik Ma tussendoor zeggen. Maar ik was nog niet helemaal leeg. Haar onderbuik, binnenkant van haar bovenbenen en behaarde poes waren totaal ondergespoten.

Mijn fototoestel lag op de tafel naast de bank, zag ik opeens. Ik had gisteren een nieuwe geheugenkaart erin gezet en dat kwam mooi van pas. Ik boog me naast de bank, terwijl ik nog boven Ma hing en pakte de camera. Tot haar verbazing maakte ik verschillende foto,s van haar ondergespoten lichaam. Jeetje lieverd, wat maak je er een kliederboel van, je sperma zit bijna overal, zei ze liggend.

Je hebt niet overdreven wat je net zei, dit lijkt me alleen niet gewoon, zoveel zaad. Ongelofelijk, ik voel het overal op mijn lijf. Inderdaad, ik keek naar haar, en zag dat ook haar wang en kapsel onder de spermadruppels zaten. Op haar borsten en onderbuik zat het meeste zaad, maar de bos haar op haar poes, had ik ook ondergeklodderd.

En aan de binnenkant van haar benen liepen ook de druppels naar beneden, net als de druppels die van haar poes richting haar bilnaad drupten. Zei toch net, dat je dochter ook schrok toen ze in het begin zag wat ik spoot. Dit heb ik niet dagelijks hoor, maar wel met regelmaat.

We hadden een keer een feestje bij iemand die in het bos woont, en je dochter besloot dat ik haar een beurt in het bos moest geven omdat we nogal in een geile bui waren. We liepen vanaf die woning voor we naar binnen gingen, het bos in. We legden een plaid uit de auto op zo,n picknicktafel, en gingen van bil.

Ik zou haar poesje volspuiten omdat dit de minste rommel geeft, maar je raad het al, denk ik. Inclusief mijn zwarte pak wat onder haar lag, ook vol met sportvlekken. Probeer dan maar eens aan je vrienden uit te leggen als ze je zien bij hun huis, dat je terug naar huis moet voor schone kleren en een opfrisbeurt. Oei, zei ze, ik blijf even liggen hoor, ben doodmoe nu. Ja, als je jaren niet meer gewend bent om orgasmes te krijgen, en plots weer wel dan moet je bijkomen. Zal even een handdoek voor je pakken, dan kan ik je schoonmaken.

Laat maar, zei ze, doe maar warm water in je bad, dan ga ik er zo meteen in. Ik heb behalve in mijn poes, nog nooit ergens anders sperma in of over gehad, dus ik wil het nu dan maar eens goed voelen op mijn lijf.

Ik kuste haar en wreef ondertussen het sperma over haar behaarde poes helemaal uit. Ze lachte en deed nu hetzelfde met haar borsten, ook daar smeerde ze alles uit, terwijl ik nu ook haar onderbuik inwreef. Wel supergeil Ma, dat je onder mijn zaad zit eigenlijk, vind het heerlijk om je zo te zien. Ja, dat zal wel, een oude tante die onder de klodders zaad van haar schoonzoon zit, kom je niet dagelijks tegen.

Wrijf alles uit Ma, maak ik een foto van je. Ze vroeg of ik voorzichtig wilde zijn met de gemaakte foto,s wat ik ook beloofde.

Daarna gingen we uitgebreid in bad samen, en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om haar poes kaal te maken. Nou, dat wilde ik absoluut en zeker wel. Een kaal kutje is nooit te versmaden, tenminste geen haren in je mond en het ziet er veel beter en lekkerder uit.

Mag je wel oppassen Ma, als je man je dan zo ziet, dan bespringt hij je misschien wel. Het enige wat hij nog bespringt is het bed, en meer niet. En dat zal ongetwijfeld wel zo blijven in lengte der dagen, maar ik hoop in ieder geval dat jij mij wel regelmatig wil blijven bespringen.

Want mijn lijf en kut kunnen nu niet meer zonder jou, ben ik bang, ik wil die pik zeker meer voelen. We wasten elkaar en doken de douche samen onder voor een tijdje. Ik ga je poesje nu meteen scheren Ma, hier in bad. We hebben dus een ingebouwd bad in huis, en het lijkt op een klein zwembad eigenlijk. Ik vroeg aan Ma of ze op de rand van het bad wilde zitten, terwijl ik de scheerspullen haalde.

Ma zat precies met haar kutje wijdbeens voor me, terwijl haar benen bungelden in het water. Ik keek recht haar grotje in en was blij dat ik haar mocht scheren, want er zat een flinke bos haar op. Na een half uur had ze een kutje als van een jong meisje, zo glad en glimmend, prachtig om te zien gewoon.

Ik kuste haar een paar keer op haar poes en daardoor schokte ze iets. Ze zou hem om twee uur ophalen. Achter hem hoorde hij ineens opgewonden stemmen en hij keek waar de commotie vandaan kwam. Hij volgde de blikken van de mannen en zag een lekker wijf in een superkort rokje, duidelijk geen BH en op superhoge stiletto hakjes. Haar lange donkere haar tot op haar kleine mooie kontje. Zwaar opgemaakt en in een super klein topje.

Tot zijn schrik zag hij ineens dat het zijn eigen Gitta was. Godsamme, was dit zijn vrouw die daar zo liep. Weliswaar een mooie meid, maar met name in het begin van hun huwelijk zo degelijk als het maar kon. Pas na een jaar was ze zover dat ze hem eens wilde pijpen en ze ging ook nog als maagd het huwelijk in. De stemmen achter hem verraden dat de meeste mannen en jongens wel eens een nummertje met haar wilden maken.

De opwinding onder hen, maakte dat hij haar anders ging zien. Hij werd supergeil van zijn vrouw en wilde niets liever dan bij haar zijn. Bij de ontmoeting gaf ze hem een super sensuele tongzoen en betaste snel zijn enorme erectie. Frank snapte er niets van en liep door stomheid geslagen mee naar de auto en nam plaats achter het stuur.

Tijdens het rijden verplaatste hij de achteruitkijkspiegel zo dat hij haar bovenbenen kon bekijken en haar zwarte korte rokje, en ook onder haar rokje en zag een gladgeschoren poesje en twee mooie schaamlipjes. Frank reed met hoge snelheid de eerstvolgende afslag op en ging naar een Mac Donalds en parkeerde de auto. Hij liep om opende haar deur en hij nam haar mee naar het toilet. Godsamme meid wat zie je eruit!!

Om op te vreten, wat loop je er gigantisch lekker en geil bij, Gitta beantwoorde hem met een lange tongzoen en pakte zijn blanke sabel stevig vast. Met haar andere hand maakte zij zijn pantalon los. Ze zakte door haar knieën en begon zachtjes zijn eikel te likken en hem heerlijk met lange halen te pijpen. Frank had een week droog gestaan en dit was teveel, hij tilde haar op en legde haar voorover op de wastafel en duwde met zijn paars aangelopen eikel bij haar naar binnen.

Heerlijk, met haar rokje aan voelde het nog geiler. Hij pompte op hoge snelheid zijn geile lul naar binnen en gaf haar een tik tegen haar billen. Zijn overvolle zware zak kletste tegen haar geile billen, oh naai me kreunde Gitta en masseerde zijn zak.

Frank werd per seconde geiler en pakte haar lange haar en voerde het tempo nog verder op. Jij kleine geile teef, ik zal je geven waar om je smeekt. Gitta voelde aan zijn zak dat Frank bijna zou komen en duwde haar kontje nog dichter tegen hem aan. Oh heerlijk die vertrouwde lul in haar kutje en die zware zak tegen haar kontje.

Ze begon te kreunen en kwam net voor Frank, met een luide kreun en een diepe zucht kwam ook Frank diep in haar klaar. Het sperma zat diep in haar baarmoeder en met haar vingers proefde ze zijn zaad. Welkom thuis lieverd zei ze en gaf Frank een lange geile tongzoen.

Hij proefde zijn eigen zaad en haar geiligheid. Enigszins in de war reden ze naar huis en Frank kreeg geile ideeën bij zijn vrouw. Er waren voor hem nog wel enkele verlangens, bij zijn eerdere vriendin had hij haar wel eens anaal geneukt en dit had hij bij de "preutse "Gitta nooit gevraagd.

Ook een triootje of iets dergelijks leek hem zeer geil. Hij kreeg hoop dat hun sexleven weer beter zou worden. Haar gedrag was voor hem vreemd en hij vroeg zich dan ook af wat er in die week was gebeurd. Feit was wel dat hij alweer met een erectie naast haar zat.

Thuisgekomen nam Gitta een lekker douche en zei: Frank kom je je ook lekker opfrissen. MMMh wat heb je een mooi lijf en een lekker stijve lul, ik wil je lekker verwennen. Frank stond tegen de muur toen zijn vrouwtje hem lekker begon te pijpen en zijn zak lekker lebberde.

Zijn zware ballen zoog ze naar binnen, hij huiverde en drukte haar hoofd tegen hem aan. Speels voelde hij haar tong onder zijn balzak en bij zijn anus, plots pakte Gitta zijn billen en spreidde die, zo kon haar tong er nog beter bij en ging ze met een vinger bij hem naar binnen. Vol overgave verwende ze zijn hele kont en ze sloeg geen plekje over. Dit was voor Frank nieuw en hij besloot er van te genieten.

Dan weer pijpte ze zijn lul dan weer zijn zak en zijn kont. Ze was overal en een nieuw orgasme kon niet uitblijven. Hij ontplofte en spoot alles in haar gewillige mondje. Hij nam haar mee naar de slaapkamer en begon haar nog natte lijf te kussen en verwende haar keiharde tepels. Zijn lul was geen moment slap, Gitta draaide zich door naar een standje 69 en had Frank boven zich. Ze pijpte zijn lul en hij verwende haar klitje en haar kutje. Gitta duwde haar geile kont omhoog en gaf Frank haar rozet.

Supergeil gaf Frank die een lekker lange natte lebberbeurt en stak met gemak twee vingers in haar kontje. Gitta begon nu wel zeer geil te draaien en werd per seconde opgewondener.

Ze pijpte zijn zak en likte daar waar ze kon. Frank neukte haar kontje met drie vingers en befte of zijn leven er van af hing, met zijn andere hand duwde hij ook twee vingers in haar kutje en bracht haar naar een hoogtepunt. Gitta ging steeds meer op in het sexspel en begon te hijgen en had nu Frank zijn hele lul diep in haar keel en stopte twee vingers in zijn kont.

Dieper en dieper gingen haar vingers en ook Frank ging steeds harder bij naar binnen. Frank wilde echter zijn lang gekoesterde droom waarmaken en zei: Gitta draaide zich om en liet Frank op zijn rug liggen.

Ze pakte zijn keiharde lul en liet die in haar kontje naar binnen. Frank verwachte enige weerstand, maar tot zijn verbazing ging hij zo bij haar naar binnen, zijn keiharde balzak kletste loeihard tegen haar billen.

Hij pakte haar billen vast en drukte ze tegen elkaar om nog meer gevoel te hebben. Gitta begon zichzelf te vingeren en likte haar eigen geil en zijn sperma van haar vingers, Frank voelde een orgasme komen nu hij eindelijk weer eens een kontje mocht naaien was hij bloedgeil.

Hij gaf Gitta een tikje tegen haar billen en voelde hoe ze sidderde onder zijn felle en harde neukbewegingen. Gitta begon nu met haar kontje te draaien en haar ogen stonden afwezig en vol lust. Gitta masseerde zijn zak en voelde hoe Frank dicht bij een orgasme kwam, haar kontje drukte ze voor zover mogelijk nog dieper om zijn lul en spoorde Frank aan om nog harder te neuken.

Met een explosie kwamen ze beide klaar en spoot Frank zijn hete lading diep in haar endeldarm. Frank haalde voor hun beide een stevige borrel en vroeg Gitta wat er in de afgelopen week gebeurd was. Gitta wilde niet liegen en vertelde Frank van de beide neven.

Frank moest even slikken, maar was op zijn buitenlandse tripjes ook niet altijd even trouw geweest en besloot om niet boos te worden, sterker het wond hem op. In zijn hart had hij een triootje liever met een tweede vrouw gedaan, maar toen hij hoorde van de enorme palen van de neven, had hij weer een enorme erectie. Het werd tijd om hun sexleven een impuls te geven en dit was een mooi moment besloot Frank en hij stelde Gitta voor om de jongens eens uit te nodigen. Gitta wilde niets liever en belde Ray en vertelde van de nieuwe wending.

Ray vond het een gek idee dat haar man er bij zou zijn, maar stemde toe en zou John ophalen en langs komen. Het was net na half 10 toen ze de zware BMW van Ray hoorden stoppen. Frank wist niet of zijn besluit nu wel zo ideaal was en kneep hem wel, maar hij krabbelde niet terug en vriendelijk heette hij de jongens welkom en gaf ze beide een biertje.

Gitta gaf de boys beide een hete tongzoen en ontdeed Ray van zijn broek. Op haar knieën begon ze de machtige paal van Ray te masseren en bracht hem op volle sterkte. Frank wist niet wat hij zag, godsamme wat een enorme paal.

.. Neuken in eindhoven opa laat zich aftrekken Hoe dichter we bij de lunchpauze komen, hoe natter mijn kutje wordt. Voor zover ik nog kon voerde ik mijn tempo op en bleef haar diep palen, en haar ogen begonnen te draaien. Deze raakte haar borsten maar ook haar onderbuik, gevolgd door een derde en vierde straal, zak likken vanmiddag neuken, die ook op dezelfde plekken neerkwamen. Ik klikte het aan en bekeek het filmpje. Gitta wilde niets liever en belde Ray en vertelde van de nieuwe wending.

Zak likken vanmiddag neuken

Als ik aankom op mijn werk, trek ik voor de zekerheid mijn rokje iets lager als ik uit mijn auto stap, zodat ik minder het gevoel heb dat ik in mijn blote kont naar binnen wandel. Gut, het idee dat ik hier in mijn blote kutje loop. Als ze het maar niet zien, denk ik dan. Aangezien Robert op een andere afdeling werkt en ik dus niet tijdens het werk hem een glimp van mijn natte gleufje kan laten zien, bracht me tot het bedenken van een plannetje.

Wel een hele gewaagde, want de kans dat Robert niet de enige is die het ziet, is aanwezig. Ik moet namelijk in de kantine, tijdens de lunchpauze aan een tafeltje tegenover Robert komen te zitten, zodat ik onder tafel mijn benen a la Sharon Stone in de film Basic Instinct kan openen en kruisen. Ja, dat is mijn plan. Zo ga ik het doen. Ben benieuwd of hij het ziet.

En áls hij het ziet, wat hij er dan mee doet…. Het concentreren op mijn werk lukt niet echt vandaag. Continue speelt mijn plan zich af in mijn hoofd. Hoe dichter we bij de lunchpauze komen, hoe natter mijn kutje wordt. Dan ineens is het half 1. Ik zag Robert zojuist mijn kantoor voorbijlopen om de kantine in te gaan. Snel vis ik mijn boterhammetjes uit mijn tas, haal wat te drinken uit de automaat en loop ook de kantine in.

Richard zit naast Robert. Als Robert straks mijn kutje ziet is de kans natuurlijk groot dat Richard die ook ziet. Nah ja, op goed geluk dan maar. Ik ga een tafeltje verder dan Robert zitten, recht tegenover hem. Ik zie hem naar mij kijken en ik knik en lach vriendelijk naar hem en ga zitten. Ik heb het bloedheet van de spanning en durf amper zijn kant op te kijken. Ik praat mezelf moed in door te zeggen: Ik ga wat achterover en onderuitgezakt zitten op mijn stoel.

Nonchalant als ik probeer te zijn kijk ik wat om me heen en neem een hap van mijn broodje. Ik haal mijn benen vast van elkaar, maar druk mijn knieën stijf tegen elkaar aan. Als Robert nu kijkt, moet ik mijn benen langzaam even van elkaar doen en dan heel langzaam weer over elkaar slaan. En ik doe wat ik zojuist gepland had.

Terwijl ik het doe durf ik bijna niet zijn richting uit te kijken, maar toch doe ik het. En wat zie ik? Hij kijkt niet naar mijn gezicht, maar zit vol verbazing net onder mijn tafeltje te kijken. Ik voel mijn hoofd roder worden, maar zie zijn hoofd ook roder worden. Als ik mijn benen weer over elkaar geslagen heb, kijkt hij me strak in mijn ogen aan en knipoogt even.

Ik lik mijn lippen af en ondanks dat ik me vrij opgelaten voel knipoog ik terug. Rustig eet ik mijn lunch en blader nonchalant in een vrouwenblad dat op tafel lag.

Tussendoor werp ik af en toe een blik op Robert en het is me zelfs gelukt een tweede keer mijn kutje aan hem te laten zien, zónder dat iemand anders het zag.

Na een minuut of 20 staat Robert ineens op. Hij gooit zijn afval weg en lijkt terug naar zijn werkplek te gaan. Maar op het moment dat hij mij voorbij wil lopen, stopt hij even en legt een servetje voor mijn neus op tafel. Hij zegt niks, kijkt alleen bloedgeil uit zijn ogen, recht in mijn ogen en loopt door. Snel pak ik het servetje en vouw het open. Bloedheet heb ik het in een keer en de kriebel in mijn kutje is enorm.

Ik word nat van het idee dat Robert en ik straks een heel spannend avontuur kunnen gaan beleven. Ik word er zelfs zo nat van, dat ik het geil langs de bovenkant van mijn been voel glijden.

Snel ga ik nog even naar het toilet om de boel daar beneden droog te deppen. Eventjes denk ik eraan om mijn kutje te vingeren, maar dan bedenk ik me. Ik wil al mijn geilheid voor hem bewaren. Dus ik veeg mijn poesje goed droog, fatsoeneer mijn rokje weer en ga naar mijn bureau. De tijd tikt langzaam voorbij.

En werken lukt nu natuurlijk helemaal niet meer. Ik blader wat door mijn mails heen, werk wat documenten bij en ineens schrik ik op uit mijn gedachten, kijk op de klok en zie dat het Zal ik wachten tot het precies Of zal ik hem opwachten en nu vast gaan? Ik besluit te wachten. Zou hij binnen staan te wachten? Nee Sis, kloppen op een toiletdeur is gek. Ik zucht even om de ergste spanning van me los te schudden en dan trek ik met een ruk de deur van het toilet open, snel naar binnen en de deur achter me dicht en op slot.

Ik draai me om en daar staat ie… Robert. Hij kijkt enorm geil uit zijn ogen, maar zegt niks. Hij stapt op me af, legt zijn hand in mijn nek en zoent me vol op mijn mond. Onze tongen vinden elkaar en voor ik er erg in heb staan we elkaar half af te lebberen. Robert fluistert in mijn oor: Eventjes streelt hij met zijn vingers door mijn gleufje, terwijl hij mijn nek zoent en zachtjes in mijn oorlel bijt en vervolgens zijn vingers aflikt.

Hmmmm, ik kreun zachtjes. Hij drukt zijn lijf tegen de mijne en ik voel zijn harde paal door zijn broek heen tegen mijn bovenbeen aan drukken. Ik wrijf over zijn broek en knijp even in zijn pik.

Robert wrijft opnieuw over mijn natte kutje. Ik word er zo bloedje geil van. Dan gaan bij mij ineens alle remmen los. Alle zenuwen die ik ervoer gooi ik aan de kant, ik pak zijn hand weg bij mijn poesje, ik zoen hem en dan begin ik één voor één de knoopjes van zijn overhemd los te peuteren. Als ze allemaal open zijn, doet hij zijn overhemd uit en begin ik aan zijn broeksriem te trekken. Nu wil ik die pik van hem proeven! Ik rits zijn broekrits open en laat zijn broek op zijn enkels zakken. Ook laat ik mezelf zakken en ga voor hem op mijn knieën zitten.

Ik kijk recht tegen zijn strakke boxer aan, waar ik een flinke pik in zie zitten. Ik ga met mijn gezicht bijna tegen zijn boxershort aan, zodat hij mijn hete adem door de stof voelt. Zonder mijn handen te gebruiken lik ik langs de stam van zijn lekkere lul.

Ik begin bij zijn zak en lik tergend langzaam naar boven tot ik bij het puntje van zijn eikel ben. Plagerig blaas ik op zijn eikel. Dan open ik mijn lippen en zuig langzaam het kopje naar mijn mondje in. Damn, wat smaakt hij heerlijk. Hij smaakt naar meer. Ik zuig hem verder mijn mondje in, en nog verder. Dan ga ik op en neer met mijn mond over zijn lange paal. Hij pakt mij bij mijn haren vast en begint mee te stoten. En ik doe wat hij vraagt. Dit herhaal ik aan de andere kant.

Dan zuig ik weer even aan zijn pik en herhaal dit een aantal keer. Ineens denk ik weer aan dat filmpje van gisteren. Die vrouw pijpte haar collega en vingerde haar kutje. Meteen deed ik hetzelfde. Ik bleef Robert stevig doorzuigen en had inmiddels één hand om zijn pik en mijn andere hand beroerde mijn ontzettend natte kutje. Ik wreef over mijn klitje, ik zoog, ik kreunde met volle mond, want boh…wat was dit geil. Teveel herrie konden we ook niet maken, want we waren natuurlijk nog steeds op het werk.

Tja, dat moest natuurlijk niet, want ik wilde eerst nog die lekkere pik in mijn geile kutje hebben. Ik laat zijn pik uit mijn mond ploppen en sta op. Robert snapt meteen wat ik wil en gaat op het toilet zitten met zijn ontblote bovenlichaam en zijn broek nog steeds om zijn enkels. Zijn pik staat fier omhoog. Terwijl Robert op het toilet zit en ik met mijn benen wijd voor hem sta, vingert hij mijn kutje.

Met twee vingers pompt hij in en uit mijn kutje. Doordat hij zijn vingers iets kromt, raakt hij steeds mijn g-spot. Ze lag ongegeneerd met haar benen wijd open zodat ik erin kon kijken en had haar schaamte overboord gezet. Terwijl ik bleef rukken zakte ik iets door en liet mijn vinger in 1 keer diep in haar kut schieten. Ze schoot even omhoog en liet haar uiers direct uit haar handen vallen, die met een ketsend geluid op haar buik vielen. Oooh, wat doe je, wat zit je diep erin. Oooh Lau, wat lekker die vinger, oooh dit mogen we eigenlijk niet doen, het is beter als we nu stoppen.

Ik zei niks en voerde het tempo nog meer op, terwijl ze zich nu helemaal languit op de bank liet vallen. Dit is niet goed hoor, maar ga door alsjeblieft. Wees maar niet bang, ik stop heus niet en had ondertussen een tweede vinger erbij gestoken.

Oooooh, door, ga door, ja daar, aaah, maak me gek jongen. O ja, ja, ik kom lieverd, je gaat me laten komen geloof ik. Kom maar, geile sexmoeder van me, kom maar klaar, hou je niet in. Oooh, oooh ik kom, jaah, ik kom nu klaar jongen.

Ik keek ook in haar ogen, en vingerde haar door terwijl we elkaar bleven aankijken. Ooooooh, hij laat me gewoon, aaah, ik, ja, ooooow ja, en ze hijgde erbij of ze een kind kreeg. Jaaah, jaaah, lekker, ooow, aaaaah ja, o ja, ik kom, ja, jaaaaah, jaaaah. Dit alles was met een minuut of drie gebeurd bij haar, en langzaam ebde haar orgasme weg. Nou, na deze geilheid zou ik ook wel snel gaan spuiten en stond op.

Ma lag op haar rug op de bank nu, met opgetrokken benen en wijd uit elkaar gespreid bij te komen van haar orgasme. Ik kon haar kut ondanks de bos haar goed zien. Ik klom bij haar op de bank en ging tussen haar benen zitten. Ze zag wat ik deed, maar bleef liggen en wachtte geduldig op wat ging komen. Ik keek haar aan en zij begreep wat ik ging doen, ze keek vol verlangen.

Ik ragde haar nu op een manier of het voor mij de laatste keer was, ik ging goed tekeer met haar. Ooh,ooh, ja ik, ik ga, oooow, jaaah, jaaaaaa,oooh, voel eens. Ik kom jongen, ik kom weer, jaaah, jaaah, oooh, haaa, jaaa. Ze was voor de tweede keer in korte tijd weer gekomen, en ik neukte haar nu ondertussen bijna door de bank heen. Ooh Ma, ik ga spuiten, hoor je me, het komt eraan. Ooooh, geile schoonmama, ik ga ook klaarkomen, daar komt het al aan, jaaah, oooh.

Ik trok mijn lul vliegensvlug uit haar kut, gaf er een ruk of drie aan en spoot over haar. Mijn eerste straal was de krachtigste en degene waar het meeste zaad uitvloog. Mijn lul trok ik af boven haar onderbuik en ik raakte haar borsten, armen en nek met volle kracht. De tweede straal was net zo krachtig en spoot net als de eerste veel zaad.

Deze raakte haar borsten maar ook haar onderbuik, gevolgd door een derde en vierde straal, die ook op dezelfde plekken neerkwamen. O, lieverd wat een lading, hoorde ik Ma tussendoor zeggen. Maar ik was nog niet helemaal leeg. Haar onderbuik, binnenkant van haar bovenbenen en behaarde poes waren totaal ondergespoten.

Mijn fototoestel lag op de tafel naast de bank, zag ik opeens. Ik had gisteren een nieuwe geheugenkaart erin gezet en dat kwam mooi van pas. Ik boog me naast de bank, terwijl ik nog boven Ma hing en pakte de camera. Tot haar verbazing maakte ik verschillende foto,s van haar ondergespoten lichaam. Jeetje lieverd, wat maak je er een kliederboel van, je sperma zit bijna overal, zei ze liggend. Je hebt niet overdreven wat je net zei, dit lijkt me alleen niet gewoon, zoveel zaad. Ongelofelijk, ik voel het overal op mijn lijf.

Inderdaad, ik keek naar haar, en zag dat ook haar wang en kapsel onder de spermadruppels zaten. Op haar borsten en onderbuik zat het meeste zaad, maar de bos haar op haar poes, had ik ook ondergeklodderd. En aan de binnenkant van haar benen liepen ook de druppels naar beneden, net als de druppels die van haar poes richting haar bilnaad drupten. Zei toch net, dat je dochter ook schrok toen ze in het begin zag wat ik spoot. Dit heb ik niet dagelijks hoor, maar wel met regelmaat.

We hadden een keer een feestje bij iemand die in het bos woont, en je dochter besloot dat ik haar een beurt in het bos moest geven omdat we nogal in een geile bui waren. We liepen vanaf die woning voor we naar binnen gingen, het bos in. We legden een plaid uit de auto op zo,n picknicktafel, en gingen van bil. Ik zou haar poesje volspuiten omdat dit de minste rommel geeft, maar je raad het al, denk ik.

Inclusief mijn zwarte pak wat onder haar lag, ook vol met sportvlekken. Probeer dan maar eens aan je vrienden uit te leggen als ze je zien bij hun huis, dat je terug naar huis moet voor schone kleren en een opfrisbeurt. Oei, zei ze, ik blijf even liggen hoor, ben doodmoe nu. Ja, als je jaren niet meer gewend bent om orgasmes te krijgen, en plots weer wel dan moet je bijkomen.

Zal even een handdoek voor je pakken, dan kan ik je schoonmaken. Laat maar, zei ze, doe maar warm water in je bad, dan ga ik er zo meteen in. Ik heb behalve in mijn poes, nog nooit ergens anders sperma in of over gehad, dus ik wil het nu dan maar eens goed voelen op mijn lijf. Ik kuste haar en wreef ondertussen het sperma over haar behaarde poes helemaal uit.

Ze lachte en deed nu hetzelfde met haar borsten, ook daar smeerde ze alles uit, terwijl ik nu ook haar onderbuik inwreef. Wel supergeil Ma, dat je onder mijn zaad zit eigenlijk, vind het heerlijk om je zo te zien.

Ja, dat zal wel, een oude tante die onder de klodders zaad van haar schoonzoon zit, kom je niet dagelijks tegen. Wrijf alles uit Ma, maak ik een foto van je.

Ze vroeg of ik voorzichtig wilde zijn met de gemaakte foto,s wat ik ook beloofde. Daarna gingen we uitgebreid in bad samen, en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om haar poes kaal te maken.

Nou, dat wilde ik absoluut en zeker wel. Een kaal kutje is nooit te versmaden, tenminste geen haren in je mond en het ziet er veel beter en lekkerder uit.

Mag je wel oppassen Ma, als je man je dan zo ziet, dan bespringt hij je misschien wel. Het enige wat hij nog bespringt is het bed, en meer niet. En dat zal ongetwijfeld wel zo blijven in lengte der dagen, maar ik hoop in ieder geval dat jij mij wel regelmatig wil blijven bespringen.

Want mijn lijf en kut kunnen nu niet meer zonder jou, ben ik bang, ik wil die pik zeker meer voelen. We wasten elkaar en doken de douche samen onder voor een tijdje. Ik ga je poesje nu meteen scheren Ma, hier in bad. We hebben dus een ingebouwd bad in huis, en het lijkt op een klein zwembad eigenlijk.

Ik vroeg aan Ma of ze op de rand van het bad wilde zitten, terwijl ik de scheerspullen haalde. Ma zat precies met haar kutje wijdbeens voor me, terwijl haar benen bungelden in het water. Ik keek recht haar grotje in en was blij dat ik haar mocht scheren, want er zat een flinke bos haar op. Na een half uur had ze een kutje als van een jong meisje, zo glad en glimmend, prachtig om te zien gewoon. Ik kuste haar een paar keer op haar poes en daardoor schokte ze iets.

Maar ik deed net of ik dat niet merkte, en zag ook dat haar clitje weer redelijk groot was geworden ondertussen. Nou Ma, je bent als een jonge meid nu, kaal, fris en een glimmende poes. Heerlijk, maar nu gaan we eerst wat eten en drinken. We liepen de keuken in en Ma bleef ook naakt lopen nu. Moet je niet een slipje aan Ma, vroeg ik plagend. Lekker Ma, ik hoop dat ik je mag verbieden om voortaan slips te dragen, kan ik lekker onder je rok of jurk voelen of alles warm en op temperatuur is.

Wat ben jij toch werkelijk een geile gozer zeg, wat mag ik dan wel dragen van jou? Alleen een leuk jurkje of mantelpakje met schoenen, is genoeg voor jou, Ma.

We lachten samen flink onder het eten en Ma was nu zeker veel vrijer geworden als toen ze vanmiddag binnenkwam. Na het eten ging Ma languit op de bank liggen om bij te komen, totdat ze werd gebeld werd door haar man. Ik had de tafel afgeruimd en zag haar al babbelend liggen praten.

Ik ging achter haar staan en begon zacht haar tepels te strelen. He, wat doe je nou zei Ma tegen mij en keek me aan. Haar tepels stonden in seconden keihard omhoog en ze praatte verder terwijl ik haar masseerde. Ik liep om de bank heen en streelde nu ook haar benen en poes en wisselde dit af met haar tepels.

Haar hoofd was verschoten in opnieuw een rooie kleur, terwijl ze luisterde naar haar man aan de andere kant van de lijn. Langzaam streelde ik haar zo dat ze vanzelf haar benen ging spreiden, maar ze maakte gebaren dat ik moest stoppen wat ik dus niet deed. Ook kuste en likte ik haar onderbuik terwijl ze probeerde om mij van zich af te houden.

Langzaam begon ik haar vanaf haar voeten tot aan haar poesje zacht te kussen en te likken totdat ik haar benen spreidde en haar clitje in mijn mond nam. Ik sabbelde en likte haar clitje en opeens hoorde ik haar Ooooh roepen. Haar man aan de lijn vroeg schijnbaar wat er was en ze antwoordde dat ze moe was en gaapte.

Ze kreeg een heel verhaal aan de andere kant van de lijn, maar ze was meer bezig met wat ik bij haar deed. Ik befte haar op een goed tempo nu en ze begon al zacht tegen mijn gezicht op te rijden terwijl ze rare geluidjes maakte. Ze wilde net als bij haar andere orgasmes het laten weten aan mij dat ze het zo lekker vond, maar had iemand aan de lijn.

Haar man hoorde dat er iets was en vroeg wat er gebeurde. Nee hoor, ik heb gewoon een raar gevoel in mijn buik wat ik niet kan verklaren hoorde ik haar zeggen, en opnieuw probeerde ze me te laten stoppen wat ik uiteraard niet deed. Ja, misschien moet ik morgen wel eens langs de dokter gaan, en ze herhaalde wat haar man haar adviseerde. Mijn tong flitste en likte langs en in haar poesje rond, terwijl ik ook haar clitje een goede verwenbeurt gaf. Ze probeerde nu zo goed en kwaad als het kon haar gesprek voor te zetten, maar haar kutje droop nu van haar geil en mijn speeksel.

Ze lag zich geweldig in te houden aan de telefoon, maar wilde het liefst nu klaarkomen. Onverstoorbaar befte ik haar verder, en in plaats van een geil kreetje hoestte ze nu steeds aan de telefoon om niet op te vallen.

Ik hoorde nu duidelijk door haar hoestje heen de geile kreten loskomen en ze hield zich zover kon, nog steeds goed in.

Ze keek werkelijk hulpeloos naar me om me te laten stoppen, haar ogen smeekten om op te houden. Haar goed fatsoen wilde dat ik onmiddellijk zou stoppen, maar haar lijf en geest schreeuwden om weer een orgasme.

Ooooh, ik ga zo, oooh, ik moet je neerleggen want ik word niet lekker, bel je straks terug. Jaaah, ga je neerleggen, jezus wat…, ik moet snel naar het toilet hoorde ik haar zeggen, en klikte haar man weg. Ze liet haar telefoon uit haar hand vallen en begon meteen te hijgen en kreunen dat ze het zo lekker vond wat ik met haar deed. Haar orgasme zat er aan te komen want ze schokte nu harder met haar kut op mijn mond en tong.

Jammer dat je hem wegdrukte zei ik, dan had hij kunnen horen hoe zijn vrouwtje klaarkwam. Niet lullen, laat me weer komen riep ze, jij moet me laten komen, ik ben zeiknat voel je dat? Jij moet me laten voelen hoe het is om klaar te komen, en drukte nog harder tegen mijn mond aan.

Weer ging de telefoon en het was haar man opnieuw. Nee, Ma zit op het toilet, is niet zo lekker zei ik tegen hem, terwijl ik haar op een flink tempo vingerde. Hij lulde maar door en af en toe hield ik de gsm bij haar soppende kut zodat hij eventueel wat zou horen.

Ma had de handen op haar mond zodat ze gesmoord kon roepen en hij haar niet hoorde. Ja, ze blijft bij mij slapen, totdat je terug bent want de sleutel ligt binnen bij jullie, ze kan er niet meer in. Ma keek met grote ogen naar me en wenkte dat ik moest stoppen nu. Ik stopte het gesprek en concentreerde me weer op mijn lieftallige 65 jarige en op mijn vingers soppende schoonmoeder.

Jaaah, jaaah, ik kom geilaard van me, hoor je me, ooohh. Haar ogen rolden weer en ze gooide van allerlei kreten en complimenten richting mijn kant terwijl ze heftig klaarkwam. Ze schokte flink door haar orgasme en waarschijnlijk ook omdat ze zich in had moeten houden tijdens het telefoongesprek.

Ze schokte goed en lang na op mijn vingers terwijl ze mij nu haar liefde verklaarde. Ze gaf zelfs aan dat ze bij haar man weg wilde gaan voor mij, maar dat dit niet haalbaar was voor ons. Ze liet zich achterover op de bank vallen en lag bij te komen.

Haar hoofd lag over de leuning van de bank heen waar ik nu ook heen liep. Oooh geile schoonzoon van me, wat is die pik al weer dik van je, er zit genoeg leven in, jij bent bloedgeil zie ik. Ik zei niks en ging met mijn zak boven haar gezicht staan en bedekte haar gezicht ermee. Ze begon meteen mijn zak te kussen en te likken, en af en toe trok ik hem omhoog zodat ze wat extra lucht kon happen. Mmmm, mmm hoorde ik, en voelde haar tong over mijn ballen gaan terwijl ze ze ook zacht in haar mond naar binnen sabbelde.

Mijn lul stond meer dan op volle kracht en ik begon me af te trekken, terwijl zij doorging met haar mondelinge verwenjob. Geweldig Ma, wat kun jij heerlijk een man verwennen met jouw mondje, mijn zak en ballen willen dit meer.

Graag, en zo vaak mogelijk wil ik dit doen bij jou, zei ze. Ik rukte mijn pik en zij zoog m,n ballen en likte mijn zak.

Oooh Ma, mijn pik word nog harder door jou, en ik voerde mijn tempo op. Zij ging door en ik voelde dat mijn tweede orgasme niet lang meer op zich zou laten wachten. Stop maar Ma, ik ga zo komen anders, even pauze. Ik gaf een paar likjes aan haar geile, kale, gladde poes en voelde dat Ma nog vochtig was. Op mijn knieen liet ik me zakken op de bank, en Ma wist wat er ging komen, haar benen stak ze hoog in de lucht. Ik pakte haar enkels vast en deed mijn eikel tegen haar lipjes aan. Met mijn harde knop speelde ik aan de buitenkant met haar lipjes, net niet in haar kutje.

Ze duwde haar poes nu naar voren zodat mijn lul dan naar binnen in haar kutje zou schieten, maar ik trok hem naar achteren toe. Na een tijdje dit gedaan te hebben vroeg ze wat ik wilde.

Wat jij alleen wil zei ik, jij moet zeggen wat ik moet doen. Wat denk je, vroeg ze. Zeg het maar schoonmama, met je mooie kale kutje, zei ik. Eeeh, ik ben nu niet met je samen om te gaan klaverjassen, en dat doe ik voortaan ook niet meer met jou.

Het enigste wat jij moet doen met mij, is je schoonmoeder zeer tevreden houden. Ik had haar enkels hoog in de lucht vast en duwde haar benen steeds verder naar achteren. Het liefst wilde ik haar benen in haar nek leggen, maar uiteraard speelde leeftijd hier een rol en stopte ik tot ze niet verder kon.

Auuww, mijn rug riep ze, ik kan niet verder, maar voor zo,n stevige ouwe taart was ze best lenig. Kun je het zo redden Ma, kan je me zo goed ontvangen denk je? Ik had haar benen zo ver naar achteren gedaan, zodat haar kutje bijna recht omhoog stak, haar benen zaten bijna tegen haar buik aan.

Stop hem erin jongen, en verwen me. Wat wil je Ma? Je moet me die pik van jou geven, dat moet je. O ja, vroeg ik, alleen dat? Neuk me, ik wil nog een keer klaarkomen en mijn kut moet jij helemaal vol spuiten. Weet je het zeker lieve moeder , vroeg ik. Kom nou, ik wil neuken met je, hou op en neuk me nu maar. Wat mevrouw wil zei ik, en ondertussen had ik mijn eikel voor haar gleuf geplaatst.

Haar benen lagen nu ook in mijn nek en ik lag schuin boven haar en duwde haar benen nog verder naar achteren. Stop, ik kan niet verder, riep ze en tegelijkertijd liet ik mijn lul in een diepe haal in haar kut terecht komen. Ik liet mijn volle gewicht op haar vallen en zat meteen heel diep in haar. Oooh, mijn buik, ik voel je pik echt diep in mijn buik zitten. Het was zwaar voor haar merkte ik, want ze begon al te zweten. Maar goed, ik ging ook wel hard met haar tekeer nu, maar ze kon het wel hebben.

Ooooh, probeer je me te slopen vroeg ze, en tegelijkertijd riep ze opnieuw dat ik weer erg diep in haar zat, wat geweldig voelde. Ik ging best tekeer met haar, of ze een jong grietje was met een turncarriere, maar oma,s kutje werd goed en hard geneukt door mij. Ik denk als je ons zo bezig gezien zou hebben, dat het een scene leek uit een pornofilm.

Schoonmoeder word gesloopt en genaaid door schoonzoon, zou het kunnen heten. Ze zweette nu behoorlijk en ik begon nu ook. Maar met de seconde kreeg ik het warmer en warmer, maar dat kwam ongetwijfeld door het tempo waar ik haar mee naaide. Mijn lieftallige schoonmama wilde genaaid worden door mij? Nou, dat kon hoor, en ik versnelde mijn tempo opnieuw.

Bij elke stoot waar ik mijn pik mee in haar kut ramde, zag je haar buikje op en neer gaan. Haar grote uiers lagen door het gewicht opzij, naar haar zijkant toe en bungelden heen en weer.

Haar make up liep uit door het zweten en daardoor glom haar lijf nu ook. Ze zei bij elke stoot wat ze voelde in haar lijf, en dat ze nog nooit zo geneukt was. Ze vond het heerlijk dat ik haar nu zo achterlijk diep en vreselijk hard neukte, maar gaf wel eerlijk aan dat ze dit niet dagelijks kon hebben. Want dit zou haar gezondheid kosten, daar was ze bang voor. Maar goed, ze begon wat te kreunen en voelde dat ze ging klaarkomen. Zeg het Ma, zei ik, zeg het als je klaarkomt, want ik kom ook zo klaar voel ik aan.

Oooh, jongen, mijn kutje jeukt weer zo, ik ben zo verschrikkelijk nat van binnen. Jij moet me klaar laten komen hoor. Help me ervan af, jaaah. Het lukt, het lukt je weer, oooh, ooh, ja, ja, ja, oooh daar komt het.

Voor zover ik nog kon voerde ik mijn tempo op en bleef haar diep palen, en haar ogen begonnen te draaien. O jee, mijn lijf riep ze, wat gebeurt er, terwijl ze zich op de bank liet klappen. Ik was even bang dat ze flauw viel, maar haar hersens probeerden gewoon te verwerken dat ze gigantisch was klaargekomen.

Haar kutspieren hield ze nu lang en strak erom heen terwijl ze lag bij te komen, het leek wel of ze op slot zat. Oooh lieve schoonmama van me, ik ga je spuiten elk ogenblik, mijn zaad wil eruit. Oooh,oooh, daar komt het, geile Ma. Ik hield mijn lul diep in haar kut stil, terwijl ik mijn zaad eruit voelde schieten, Ma had nog steeds haar spieren strak om mijn lul gespannen. Ik voelde een paar stralen in haar kutje schieten terwijl Ma me aankeek. Nu voelde ik haar kutje ontspannen en ze dacht dat ik leeg was en ik ook.

Ik had haar volgespoten en haalde mijn lul eruit. Mijn lul jeukte nog van binnen en ik nam hem nog even in mijn hand en gaf er een paar rukken aan. Ooooh Ma, riep ik en na die paar rukken vloog er warempel nog een klein straaltje sperma uit, precies op haar kale gleuf. Ze keek me aan en vroeg meteen of ik nu leeg was, wat ik bevestigde. Ze lag voor pampus op de bank, en mevrouw wijdbeens liet het zaad vanuit haar kut op de bank druppelen. Nu ben ik werkelijk moe en gebroken door die keiharde beurt van je, en gigantisch klaargekomen op je pik.

Mijn lul was niet meer hard maar wel dik, en ik zei met een geintje tegen Ma dat ik over een half uur of uur wel weer wilde wippen met haar, je had haar gezicht moeten zien. Lieverd, ik ben een paar keer heerlijk gekomen, maar blij dat ik niet met je getrouwd ben. Dit trek ik echt niet elke dag, zo,n harde beurt, het mag wel een paar tandjes lager voor mij. Ik kuste Ma en zei dat ik bloedgeil op haar was, en dat ik me excuseerde voor de harde sex. Schat, zei ze, ik vind dit voor een hele enkele keer niet erg hoor, als het maar niet dagelijks is.

Want nog nooit van mijn leven ben ik in een paar uur drie keer klaargekomen, dus je hebt wel wat gedaan voor mij. Geweldig vond ik het met jou, maar je hebt me afgemat nu, ben echt kapot. Knap en superlekker om te zien is mijn schoonmoeder niet, maar wel geil en voor het eerst in haar leven losgekomen op sexueel gebied. Dit was de eerste keer dat we samen sex hadden, en nog goede sex ook. Ma was na dit alles toch enigszins losgekomen en droeg alleen een jurkje of mantelpakje als we samen waren.

Uiteraard op mijn verzoek zonder slip en bh natuurlijk. Ze was losgekomen op sexgebied en vanaf dat moment was ze ook veel vrijer. We hebben met haar man en mijn vrouw een zaak die we met zijn vieren delen en ieder heeft een eigen kantoor. Moet je wel eerlijk zeggen dat ik goed geil op haar ben geworden, want als er maar even een mogelijkheid is en ze is geil, dan vinger ik haar, waar we ook zijn. En als ze een beurt wil dan geeft ze dit meteen aan, en waar mogelijk doen we het.

We lijken wel een stel tieners en zo onbezonnen zijn we soms, ook zij. Alleen kan soms een geile bui wel wat kleine probleempjes opleveren, want terwijl we op een belangrijke klant wachtten, was ik bloedgeil geworden.

Maar Ma droeg bij een belangrijke afspraak altijd een net pakje en een bh, privé droeg ze die nooit. Afijn, ik vroeg aan Ma of ze mijn pik alleen in haar handen wilde nemen, omdat ik met mijn vrouw twee weken geen sex had gehad.

Die zat in het buitenland en Ma was ook even weg geweest, dus was ik blij om 1 van de twee weer te zien. Eigenlijk wilde ze niet op dit moment, maar deed het toch. Ik keek naar haar grote decolleté in haar pakje en mijn lul stond zo hard als een paal. Alleen was ik zo geil dat ik binnen een minuut of twee haar decolleté en nek onderspoot wat niet de bedoeling was.

En ja, twee weken geen sex gehad dus er kwam een grote lading uit voor Ma. Onnodig om te zeggen dat haar blouse, borsten, nek en jasje van haar pakje onder mijn sperma zaten. Ma was niet blij in deze situatie omdat die klant elk moment kon komen. Wat dus gebeurde na een paar minuten, en Ma kon niet naar huis om om te kleden. De klant ontvangen en even in een ander kantoor gezet en vlug naar Ma.

Ze had haar blouse en jasje uit, en was lichtelijk in paniek. Zo goed als ging heb ik Ma geholpen.

KAAL NAT KUTJE SHEMALE ZOEKT