kale schaamlippen verhit sex

.. Kale schaamlippen verhit sex

Wij knikten alleen allebei dat het inderdaad de bedoeling was, en voorzichtig stroopte ze nu haar witte hoog opgesneden sportslip naar beneden. Marianne en ik stonden ze nu bijna kwijlend te bekijken. Ester was bloedmooi, een beetje donker latino met lang gitzwart haar met mooie lange krullen, ze had mooie volle borsten, mooie slanke en gespierde benen, een lekker rond kontje, en mooie zwarte krulletjes schaamhaar.

Femke kwam altijd wat slungelig over omdat ze altijd een beetje krom liep, maar nu stond ze helemaal recht op, met haar borsten vooruit en haar kontje naar achteren. Ik vond haar ook bloedstollend mooi, zoals ze daar voor mijn bank stond, met haar blonde lange haren los en wild om haar heen slingerend. Nu kwam ik weer in actie en trok mijn slip met een ruk naar beneden, stapte eruit en schopte hem ook in de hoek. De kleren van ons lagen nu kris kras door elkaar over de hele vloer van mijn kamertje verspreid.

Ik zette mijn benen ver uit elkaar en duwde mijn onderlichaam ver naar voren. Femke en Ester stonden er enige tijd aandachtig naar te kijken en ik voelde mij steeds geiler worden. Nu trok Marianne haar string uit en nam de zelfde houding aan als ik. Alle drie staarden we naar de kale schaamstreek van Marianne en het bleef een tijdje stil. Eindelijk was het Ester die zei dat ze het wel heel mooi vond om Marianne haar vagina helemaal kaal te zien.

Het bleef stil en ik ging in de zelfde houding naast haar liggen. Eindelijk komen Esther en Femke in beweging, ze vinden het toch niet zo leuk om voor lafaard uitgemaakt te worden en zullen nu wel eens laten zien wat ze al niet durven.

Ester komt voor mij staan en blijft met haar gezicht op zo'n 20 centimeter van mijn poesje. Aandachtig neemt ze mijn schaamstreek op kijkt mij af en toe met een spannende blik aan. Ik vind het super spannend en wordt steeds geiler en voel dat steeds natter wordt.

Mijn klein schaamlippen wijken zelfs al iets uit elkaar en Esther kan goed zien hoe geil ik hierdoor wordt. Opeens horen we Femke wat vragen. Het lijkt mij namelijk heel gevoelig" Femke die ondertussen bij Marianne de boel aan het bekijken was, stak voorzichtig een hand uit en met haar vingertoppen streelde ze zacht over de kale schaamlippen van Marianne. Deze kreunde zachtjes en bevestigde dat het inderdaad heel gevoelig was. Ester keek mij weer aan en trok haar wimpers op.

Ik kijk haar diep in de ogen aan en zie dat er iets smeult, ik knikte van ja en even later voel ik haar vingertoppen over mijn kale schaamlippen glijden. Ze verkent mij schaamstreek uitgebreid. Steeds steviger gaan haar vingers over mijn lippen. Al snel vinden die hun weg tussen mijn grootte en kleine schaamlippen en niet veel later wrijven ze zachtjes over mijn klitje. Mijn lichaam lijkt helemaal te smelten en mijn kutje wordt nu echt heel erg nat, begerig kijk ik haar aan. Ze blijft mij aan kijken met die spannende blik en even later voel ik twee vingers diep in mijn kutje verdwijnen.

Van genot sluit ik mijn ogen even en laat de vingers van Ester op haar gemak mijn vagina verkennen. De geur in mijn kamer verraad nu dat er verschillende mensen opgewonden zijn, het ruikt naar seks. Snel kijk ik even opzij en zie dat Femke met een vinger in het grotje van Marianne zit. Femke kijkt mij even aan, trekt haar vinger terug en stoot Ester aan. Marianne ontving de twee vingers met een zucht en aan het wiebelen van haar heupen zien we dat ze ervan geniet.

Ik kijk nu naar Femke die voor mij is gaan zitten en zie in haar ogen de zelfde smeulende blik die ik net bij Ester ook zag. Van boven tot onder bekijkt ze mijn spleetje en voorzichtig streelt ze met haar vingertoppen over mijn gevoelige vlees. Ze bestudeerd mijn schaamstreek heel uitgebreid en ieder plooitje en rimpeltje wordt voorzichtig uit elkaar getrokken, om er tussen te kunnen kijken. Eindelijk spreid ze met haar vingertoppen mijn natte kleine schaamlippen ver uit elkaar en staart een tijdje in het diepste van mijn vagina.

Heel langzaam voel ik twee vingers naar binnen glijden en de binnenkant van mijn liefdes grotje verkennen. Heel snel heeft ze mijn gevoelige plekje gevonden en met twee vingers weet ze dit plekje goed te stimuleren. Ze kijkt me strak aan terwijl ik naar adem hap en mijn onderlichaam en benen zo gunstig mogelijk voor haar probeer te houden, zodat ze vooral door kan gaan met stimuleren van dat ene plekje in mijn vagina.

Meteen kijken Esther en Marianne naar mij en zien dat ik enorm lig te genieten van Femke's vingers Nu is het mijn buurt om een rood te worden en stamel dat ik het inderdaat erg lekker vindt. Femke knikt tevreden en gaat rustig verder. Ik wordt nog geiler en voel dat ik nu niet ver van een geweldig orgasme af ben. Femke kriebelt mijn gevoelig plekje steeds sneller met haar twee vingers en ik voel het hoogtepunt nu met grote stappen naderen. Met een hand pakt ze mijn rechter borst stevig beet en begint die stevig te kneden terwijl haar vingers in mij met een heel hoog tempo over mijn gevoelig plekje gaan.

Dan voel ik het orgasme als golven over en door mijn lichaam spoelen en door het wilde schokken en bewegen heeft Femke de grootste moeite om haar vingers binnen te houden.

Als het hoogtepunt eindelijk uitgeraasd is, zit ze nog steeds met haar vingers diep in mijn kutje en met haar andere hand aait ze zacht over mijn wang.

Ik leg mijn hand op haar hand die op mijn wang was, en met mijn andere hand streel ik zachtjes over de onderarm die mij van binnen zo lekker verwende. Ik trek mezelf aan haar schouders omhoog zodat mijn gezicht vlak voor de hare komt, fluister heel zacht dat ik nog nooit zo lekker gevingerd ben en geef haar een dikke kus op haar mond.

Even weet ze niet wat ze zeggen moet en kijkt nog een keer over mijn hele lichaam en knipoogt dan naar me. Dan worden we opgeschrikt door Marianne die luid kreunend klaarkomt omdat Ester het klitje van Marianne langdurig met haar slanke vingers onderhanden heeft genomen. Marianne's gelaarsde benen steken ver omhoog, haar armen heeft ze helemaal achterover geslagen en haar borsten deinen mee in het wilde ritme van haar ademhaling.

Ester laat voorzichtig Marianne's kutje los en streelt zachtjes over de binnenkant van haar deien totdat het schokken helemaal gestopt is en Marianne haar weer aankijkt. Ze ging snel rechtop zitten en pakte Ester nu bij haar schouders, veerde overeind en draaide Ester en haarzelf zo om dat Ester nu met haar rug naar het bed stond.

Ze gaf Ester een klein duwtje, die plofte achterover op het bed, zij zakte tussen Esters benen door haar knieen en pakt de laarzen van Ester bij de enkels beet, haalde ze omhoog en duwde ze naar voren.

Hierdoor kwam Ester in de zelfde houding te liggen als dat wij net gelegen hadden. Nu waren de rollen omgedraaid en stond Marianne uitgebreid de donkere schaamstreek van Ester te bekijken. Meteen ging er een vinger naar binnen en hoorden haar zeggen dat Ester in ieder geval heel erg nat was geworden van het vingeren, en dat ze het wel spanend vond om eens een meisje te verwennen. Ester kreunde gelijk en kon geen zinnig woord meer uitbrengen. Nu stond ik op, ging achter Femke staan en duwde haar zachtjes naar de rand van het bed en zij dat ze nu op handen en knieen moest gaan zitten.

Volgzaam deed Femke wat ik van haar vroeg en ze stak zelfs haar kont naar achteren en omhoog zodat ik goed bij haar licht behaarde kutje kon.

Ik bleef er eerst ook met mijn neus vlakvoor zitten zodat ik haar poesje goed in mij op kon nemen. Haar haartjes waren dun en leken haast wel geblondeerd, haar grote schaamlippen waren ietsje uiteen geweken door haar opwinding en ik zag haar kleine schaamlippen glinsteren van het vocht dat ze al produceerde. Ik rook de geur van haar opgewonden kutje en voelde een kriebel in mijn buik.

Met mij vingertoppen beroerde ik zachtjes haar natte lipjes in de richting waar deze samenkwamen. Voorzichtig wrijf ik over haar klitje en hoor Femke naar adem happen. Dan laat ik mijn wijsvinger en mijn middelvinger samen tussen haar lippen door gaan totdat ze precies voor haar opening zijn.

Tergend langzaam duw ik ze dan naar binnen. Het laatste stukje duurt haar te lang en met een flinke stoot duwt ze haar kont naar achteren waardoor mijn vingers helemaal in haar smachtende spleetje verdwijnen.

Als je weet waar je iemands gevoelige plekje moet zoeken is niet zo moeilijk te vinden, en ik had het dan ook zo gevonden en begon haar gelijk goed te stimuleren.

Het beviel Femke goed en dat liet ze gelukkig duidelijk merken. Ze kreunde dat het zo lekker was en dat ik niet mocht stoppen. Dat deed ik ook niet en ik maakte met mijn twee vingers een soort kriebel-beweging in haar kutje terwijl ik met twee vingers van mijn andere hand zachtjes over haar klitje wrijf.

Femke begint steeds harder te hijgen en te kreunen en uiteindelijk komt ze met een soort oerkreet klaar. Ik voel al haar spieren in haar kutje om mijn vingers samen trekken en de hand die over haar klitje wrijft voel ik nat worden. Met een rode kop laat Femke zich daarna languit op het bed glijden, om uit te hijgen. Heel voorzichtig trek ik mijn vingers terug uit haar poesje en houdt ze dan snel onder mijn neus.

Ik ruik Femke's geile kutje en ik voel weer een kriebel in mijn buik en ik voel dat ik nog steeds erg geil ben. Femke was wel erg snel klaar gekomen en als ik naast me kijk zie ik dat Marianne met een gespannen blik net haar tweede vinger bij Ester inbrengt. Ik vind het vind dit een erg geil gezicht en breng mijn eigen vingers nu naar mijn eigen kutje en voel dat ik alweer of nog steeds behoorlijk nat ben.

Als Ester even opzij kijkt ziet ze mij met mezelf spelen en Femke uitgeteld op haar buik liggen. Ze heeft meteen door dat het nog wel even duurt voordat Femke weer aanspreekbaar is nodigt mij uit om wat dichterbij te komen zodat zij mij nog wat kan verwennen. Ik bedenk mij niet en kruip op mijn knieen tussen en Femke en Ester in kom overeind zodat ik op mijn knieen zit.

Ester begint over mijn buik en dijen te strelen en ik buig me even half draaiend naar Femke toe. Daarna keek ik weer naar Ester die mij even vragend aan kijkt.

Zachtjes wrijft ze door mijn streepje schaamhaar en over mijn kale lippen. Ik kruip nog dichter bij en gooi een been over haar hoofd heen zodat ik nu met mijn kutje vlak boven haar mond zit. Ester weet niet waar ze haar handen moet laten omdat ze nu niet meer met haar handen bij mij kutje kan en legt ze tenslotte op mijn billen. Ik kijk naar beneden en kijk haar strak aan en ik merk dat ze wat onzeker wordt. Ze kijkt afwisselend naar mijn natte poesje en naar mijn gezicht maar durft mij niet zo lang aan te kijken en ze krijgt een enorm rood hoofd.

Ik zie dat ze regelmatig met haar neus even in de richting van mijn geile poesje komt om eraan te ruiken en kennelijk bevalt de geur haar wel zo nu en dan zie ik haar met het puntje van haar tong haar lippen nat maken Ze weet niet zo goed wat ze hiermee aan moet en ik begin haar nog meer te plagen. Ester's gezicht wordt nog roder en ze slaat haar ogen neer. Ester schrikt en met wijd open ogen staart ze me aan. Ze blijft liggen met haar ogen op mijn natte poesje gericht en ik zie dat ze twijfelt.

Femke bemoeit zich er nu ook mee en zegt tegen Ester dat het echt heel lekker is. Heel voorzichtig en onhandig komt Ester's tong naar buiten en beweegt ze haar hoofd naar boven even kijkt ze mij weer aan om vervolgens haar blik weer op mijn smachtende poesje te richten.

Heel zachtjes voel ik het puntje van haar tong tegen mijn grote schaamlip en even later op mijn andere grote schaamlip. Ik voel hoe ze zachtjes aan mijn grote schaamlippen likt en ik laat mijn handen zachtjes door haar donker lange haren glijden. Ester kijkt nog een keer schuchter omhoog naar mij en ik laat met een koortsachtige blik zien dat ik het erg spannend en lekker vind.

Met haar handen spreid ze mijn billen nu ver uit elkaar zodat mijn schaamlippen en beetje openstaan. Plotseling voel ik haar tong tussen mijn schaamlippen door glijden en een stukje door mijn drijfnatte poesje gaan. Even schrikt ze en trekt ze haar hoofd een klein stukje terug, ze sluit haar mond en ik zie dat ze aan het proeven is en dat ze beoordeeld of ze het nu lekker vind of niet.

Femke prijst haar en zegt dat ze door moet gaan, en dat zij nu Marianne ging helpen Gespannen kijk ik Esther aan. Haar hoofd komt weer omhoog en ik voel haar tong langs mijn kleine schaamlippen gaan en ineens diep bij mij naar binnengaan.

Kreunend sluit ik mijn ogen en woel met mijn handen door haar mooie lange haar. Haar tong verkend mijn hele kutje aan de binnenkant en ik voel haar gezicht tegen mijn hete onderlijf drukken terwijl ze nu af toe kreunt. Als ik weer naar beneden kijk zie dat ze mij recht aankijkt en dat ze weer een verhitte en smeulde blik heeft. Genietend sluit ik mijn ogen weer en duw af en toe mijn kutje wat harder in haar gezicht. Dan dringt het tot mij door dat ik Marianne hoor kreunen en als ik omkijk zie ik dat Femke de salontafel aan de kant heeft geschoven en achter haar is geknield en met haar gezicht tussen Marianne,s billen zit en dat Marianne nu het kutje van Ester aan het likken is.

Mmmmm, de geile rillingen lopen door mijn lijf en ik krijg ook zin om een lekker kutje te beffen. Even bedenk ik hoe we dat het beste kunnen, en vraag dan of we even kunnen stoppen. De meiden kijken me even verbaasd aan maar als ik vertel dat ik ook graag aan een kutje wil likken schieten ze in de lach. Ik vertel ze wat ik bedacht heb en vraag of ze allemaal op het bed wouden komen. Giebelend komen Marianne en Femke ook op het bed.

Ik vraag of Ester op haar zij wil liggen met haar bovenste been gebogen en naar boven gedraaid. Bij haar hoofd laat ik Marianne haaks hierop op de zelfde manier plaatsnemen. Hierdoor kan Ester goed bij het kutje van Marianne. Haaks hierop gaat Femke op dezelfde manier liggen, zodat Marianne haar kutje lekker kan beffen. En ik ga weer op dezelfde manier haaks voor Femke liggen en til mijn bovenste been hoog op. Hierdoor liggen we als het ware in een cirkel, of moet ik zeggen vierkant, en vormen we beffende kring.

Even kijken we elkaar lachend aan voordat we beginnen, niemand durft echte beginnen lijkt het wel. Dan vind ik het tijd worden voor actie, buig mijn hoofd naar het grotje van Ester en steek voorzichtig mijn tong tussen haar lippen.

Een kreun is het gevolg en Ester laat haar hoofd tussen de benen van Marianne zakken en begint daar met het likken van Marianne's kleine lippen.

Marianne duikt met haar hoofd tussen de benen van Femke en Femke stort zich vol overgave op mijn kutje. Een paar tellen later is mijn kamer gevuld met kreunende, zuchtend, likkende, smakkende geluiden. Femke heeft hier ook ervaring in merk ik aan de manier waarop ze gerafineerd aan mijn klitje en schaamlippen sabbelt. Heel af en toe voel ik haar tong even diep in mijn grotje verdwijnen om hem even later weer vrolijk over mijn klitje te voelen. Ik vindt het zalig en duw af en toe hard mijn poesje in haar gezicht.

Ester komt nu goed op gang en al likkend en zuigend op Mariannes kale poesje duwt ze nu met een hand mijn hoofd steeds harder tegen haar smachtende kutje.

Na een tijdje duwt ze zo hard dat ik mijn tong uit haar kutje haal en haar klitje tussen mijn lippen neem en opzuig. Steeds harder zuig ik terwijl ik met het puntje van mijn tong over haar klitje beweeg. Ze begint nu snel harder te hijgen en hoger te kreunen. Dan voel ik dat ze klaarkomt en haar lichaam schokt en beeft onder mijn aanraking. Wanneer haar orgasme weg ebt duwt ze zachtjes mijn hoofd van haar kutje omdat het daar waarschijnlijk erg gevoelig is.

Ik trek mijn hoofd een stukje terug en bekijk nu nogmaals aandachtig het grotje van Ester. De vocht druppeltjes zitten rondom haar opening in haar haartjes. Haar Grote schaamlippen waren ver uit elkaar geweken en haar klein lippen stonden ook nog uitnodigend open, zodat de vel roze binnenkant ,glinsterend van het vocht, zichtbaar was. Haar gevoelige knopje stak zich duidelijk zichtbaar tussen het begin van haar lippen uit. Ester had zich snel hersteld en ging vol overgave verder met het beffen van Marrianne.

Femke bewerkte mijn poesje werkelijk geniaal. Met haar tong op mijn gevoelig plekje in mijn vagina en met de toppen van haar vingers over mijn klitje wist ze mij snel na het hoogtepunt Ester naar een orgasme te lijden.

Ook ik had even nodig om bij te komen en merkte dat ik hoog nodig naar de wc moest. Dus ik worstelde me tussen de zwetende geile lichamen uit en klom uit bed. En trok deze snel aan Niemand leek zich er iets van aan te trekken en schouderophalend opende ik de deur en liep richting wc.

Deze bevond zich aan het eind van de gang en dan de hoek om naar rechts, naast de douches. Onderweg kwam ik Maarten mijn buurjongen in ons studentenhuis tegen. Hij had zo te zien ook net gedouched en kwam in zijn kamerjas door de gang aan gelopen. Zijn jas zat wel een beetje vreemd aan de voorkant en ik had het vermoeden dat hij ons bezig had gehoord. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen dus probeerde na een schuchter "hoi" zo snel mogelijk door te lopen.

Ik zag dat hij probeerde om nog wat meer te zeggen en liet hem een beetje beteuterd achter. Snel deed ik mijn behoeft, en ging snel weer terug richting mijn kamer. Nu snapte ik waarom Maarten zo opgewonden was, want toen ik de hoek om kwam rook ik het zelfde. Nog een keer inhaleerde ik en kwam tot de conclusie dat het hier naar seks rook.

Ik rook hier op de gang dat ik en mijn 3 vriendinnen aan het vrijen waren!.. Dat was niet het enige, ook kon je duidelijk op de gang en in de aangrenzende kamers horen hoe mijn vriendinnen aan het kreunen en snikken waren. Even schrok ik me rot en dacht dat we maar snel moesten stoppen, maar bij nader inzien kon het toch niet zoveel kwaad en zouden mijn buurjongens misschien wat minder opdringerig worden als ze dachten dat ik lesbisch was.

Snel liep ik mijn kamer weer in, deed ik mij kamerjas weer uit en dook weer op het bed tussen de zwetende geile lichamen van mijn vriendinnen. Ik was net op tijd om te zien hoe Marianne bijna gillend klaarkwam en van het bed aftuimelde.

Ester had net voorzichtig 1 vinger een stukje in haar Marianne haar kontje gestoken en het leek net ze gelanceerd werd toen ze klaarkwam. Snikkend en huiverend bleef ze naast het bed liggen met haar gezicht op de vloer. Ik sprong snel van bed en knielde naast haar om te kijken of ze niet bezeert had tijdens het vallen, maar gelukkig viel alles mee.

Ester keek beteuterd over de rand van het bed, maar toen Marianne zei dat het heel erg lekker was rolde ze tevreden op haar rug. Meteen kwam Femke in actie kwam omgekeerd op haar knieen boven Ester staan. Hierdoor keek Ester tegen de billen van Femke, maar toen Femke voorover boog kwam het poesje van Femke boven de mond van Ester te hangen.

Ester en ik schieten in de lach. Femke doet het zelfde bij Ester en ik help Marianne weer overeind. Marianne moet ook naar de wc, gaat met mijn kamerjas aan, de kamer uit en even later zit ik in kleermakerszit op de bank naar mijn twee vrijende vriendinnen te kijken.

Het is een heel geil gezicht en ik hoor dat Femke heel erg haar best doet Ester tegelijk met haarzelf het hoogtepunt probeert te laten bereiken. Met 1 hand zit ik alweer tussen mijn benen en spreid voorzichtig mijn schaamlippen. Met mijn andere hand ga ik nu heel zachtjes over mijn klitje en ik voel dat de opwinding zich weer meester van mij maakt.

Het zuchten en steunen van de twee meiden wordt steeds harder en ik wrijf steeds een beetje harder over mijn klitje. Marianne komt weer binnen en gooit de kamerjas over mijn bureaustoel. Ze ziet mij zitten en komt naast mij zitten zodat wij het stel op het bed nog kunnen bekijken. Marianne kwam tegen mij aan hangen en liet een hand over mijn dijbeen glijden. Zuchtend spreid ik benen een beetje verder zodat ze ook wat beter bij mijn intieme plekjes kan komen.

Ze voelt voorzichtig tussen mijn lipjes en voel dat ik alweer heel erg geil ben. Ze laat zich zachtjes van de bank afglijden en gaat ,op haar knieën, voor mij op de grond zitten. Ik ga wat meer onderuit zitten, terwijl ik goed naar de twee beffende meiden op mijn bed blijf kijken, en leg mijn benen over haar schouders. Marianne begint mij weer te beffen.

Haar tong verdwijnt gelijk diep in mijn grotje en ik streel haar door haar rode haar. Kreunend en zuchtend lig ik enkele minuten te genieten van het schouwspel op mijn bed en de verrukkelijke tong van mijn vriendin.

Uiteindelijk weten Femke en Ester tegelijk een orgasme te bereiken en stort Femke uitgeteld op het lichaam van Ester en blijft even verslapt liggen. Ester ligt ook even met haar ogen dicht bij te komen, en als ze haar ogen weer opent kijkt ze mij even recht aan en slaat dan verlegen haar ogen weer neer. Ester's hoofd wordt nog roder en stamelt dat ze het ook heel lekker vond. Femke heeft het ook gehoord en rolt voorzichtig van Ester af zodat Ester overeind kan komen en achter Marianne kan kruipen.

Daar aangekomen begint ze het kale kutje voorzichtig te strelen terwijl Marianne kreunend doorgaat met het beffen van mijn poesje. Femke ligt sloom op mijn bed bekijkt wat wij allemaal aan het doen zijn. Door de houding waarin Marianne zit Ester niet met haar gezicht bij het kale kutje van haar komen en zit ze er ook niet zo goed voor om een of twee vingers bij haar naar binnen te brengen.

Femke ziet het ook en ik zie dat ze nu koortsachtig om zich heen kijkt en kennelijk iets zoekt. Dan springt ze op van het bed en loopt in de richting van het keukenblok, waar ze buiten mijn gezichtsveld wat aan rommelen is. Ik hoor de kraan lopen en niet veel later is ze terug met een grote mandfles van mij die ze net omgespoeld heeft. Ze maakt de hals nat met speeksel en zet hem triomfantelijk tussen de voeten van Marianne neer voor de neus van Ester.

Deze kijkt even niet begrijpend op naar Femke. Marianne heeft geen idee waarover het gaat en is nog steeds heel geconcentreerd mijn kutje aan het uitlikken Ik vind het ook een heel geil idee en duw het hoofd van Marianne voorzichtig weg. Ze kijkt mij even verbaasd aan ik vertel haar dat het tijd wordt om wat anders te gaan doen en wijs naar de fles vlak achter haar. Ze kijkt een tijdje niet begrijpend naar de fles, maar dan snapt ze opeens wat de bedoeling is en kijkt mij even geschrokken aan.

Wij moedigen haar aan vertellen dat we dat inderdaad willen. Ze kijkt nog eens naar de enorme fles en slikt nog eens een keer. Wij moedigen haar aan en vertellen dat het geen probleem moet zijn. Ze gaat staan met haar gezicht naar Ester toe en zet haar voeten aan weerszijde van de fles.

Langzaam gaat ze door haar knieën, ze blijft strak naar de hals van de fles kijken terwijl ze met een hand mijn knie beetpakt om wat steun aan te zoeken. Pas als de opening van de fles tegen haar kleine lippen komt kijkt ze even gespannen rond. Femke en Ester zitten nu naast elkaar op de grond. Ze ziet dat wij met ingehouden adem naar haar staren en als onze blik elkaar kruizen zie ik de blik in haar ogen veranderen naar een hele geile blik en dan slaat ze haar ogen neer.

Heel zachtjes zakt ze een stukje verder en aan haar gezicht kan ik zien wanneer het eerste stukje van de hals in haar doorgedrongen is. Ze trilt een beetje van de spanning en haalt een paar keer diep adem. Ik kan haar kale kutje zelf niet zien vanaf de plek waar ik zit maar aan de gezichten van Femke en Ester kan ik wel aflezen dat het een heel geil gezicht moet zijn. Marianne durft niet meer te kijken en houd haar ogen neer geslagen, likt haar lippen af en gaat voorzichtig op haar knieen zitten terwijl ze met haar vrije hand, de hals van de fles in haar lichaam houdt.

Even pauzeerd ze weer, wiebelt ze een klein beetje heen en weer en haalt een paar keer diep adem. Om beurten moedigen we haar aan om de fles dieper in haar door te laten dringen.

Terwijl Marianne lucht uit haar neus laat onsnappen zakt ze ineens verder en verder. Haar hoofd houdt ze omhoog en ik kan zien dat ze haar kaken hard opelkaar klemt. Femke en Esther zitten met open mond te kijken en slaken bewonderende kreetjes uit. De hals van de fles moet nu behoorlijk diep in haar doorgedrongen zijn want ze is een behoorlijk stuk gezakt.

Zachtjes begint Marianne nu met op en neer bewegen terwijl ze met haar handen hard over haar borsten wrijft. Femke en Esther laten nog meer bewonderende geluiden horen en Marianne opent voorzichtig haar ogen en haar ogen draaien voorzichtig mijn kant op. Smekend kijkt ze me aan en met haar tong geeft ze aan dat ze mijn kutje graag verder wil likken.

Sloom kom ik overeind en ga zo voor haar staan dat ze met haar mond bij mijn kutje kan. Esther kruipt nu achter Marianne en stopt een hand tussen haar benen en stimuleerd Marianne's klitje en schaamlippen die strak om de fles geknepen zitten. Femke is achter mij gekropen duwt mijn billen ver uitelkaar, en niet veel later voel ik haar tong zachtjes over mijn kontgaatje gaan en even later zelfs mijn kontgaatje een heel klein stukje binnen dringen.

Je snapt dat Marianne en ik zo'n behandeling niet zo heel lang volhouden en als snel vlak na elkaar een orgasme bereiken. Ik kwam eerst en Marianne twee tellen later. Ik liet mij opzij vallen en kwam op de bank terecht en Marianne zakte helemaal door haar knieën voorover tot ze met haar hoofd op de grond kwam en bleef daar een tijdje uitgeput zitten. De fles zat nog diep in haar en haar kutje werd er nog wijd door open gesperd. Esther kijkt op de klok en komt tot de conclusie dat het de hoogste tijd is om naar huis te gaan.

Femke vind het ook hoog tijd worden en samen beginnen ze mijn kamer te fatsoeneren. Ik blijf nog even op de bank zitten bijkomen en kijk geamuseerd toe hoe de meiden hun eigen kleren proberen terug te vinden tussen alle kleren die over de grond rond zwerven. Als ze bijna helemaal zijn aangekleed hoor ik Marianne kreunend overeind komen en weer rechtop gaan zitten.

De fles zit nog steeds diep in haar en maar ze maakt geen aanstalte om overeind te komen. Marianne kijkt ook op de klok en zegt dat het voor haar eigenlijk ook tijd is om te gaan. Esther en Femke zijn nu helemaal aangekleed, ze bukken bij ons en geven ons allebei een paar dikke kussen en gaan er snel vandoor. Ik kom overeind en kniel bij Marianne neer om haar te steunen. Ze pakt mijn schouders met twee handen beet en heel voorzichtig komt ze kreunend overeind.

Ze sluit haar ogen als de het uiteinde van de hals van de fles uit haar glijdt. Ze gaat staan en slaat teder haar armen om mij heen en drukt haar borsten tegen de mijne en geeft mij een dikke knuffel. Ons plannetje was gelukt! Lachend zoeken we dan onze kleren weer op en als we een maal weer aangekleed zijn verteld ze dat ze nu ook snel naar huis moet.

Hallo, dit is het vervolg van "seks-apenkooi". In het vorige deel konden jullie lezen hoe wij op het idee voor dit spel kwamen, en hoe wij 2 klasgenotes bij de voorbereiding betrokken hebben. Als we dit seks-apenkooi echt een keer met Joop erbij wouden spelen moesten we wel opschieten want het schooljaar begon al op zijn eind te lopen, en volgend jaar zou Joop op een andere school beginnen. Gelukkig diende zich er een fantastische kans aan. In de laatst week van het schooljaar houden we namelijk altijd een alternatieve sportdag.

Het is dan de bedoeling dat we met de klas eens een sport gaan doen die we anders nooit doen. Hierbij moet je denken aan zeilen, mountainbiken, surfen, duiken enz, enz. Joop vroeg aan ons wat wij graag wouden doen, en ik zei gelijk dat wij wel een ideetje hadden. De rest van de klas werd gevraagd om hun mening, maar die vonden het allemaal wel goed, en waren zelfs wel nieuwsgierig. Marianne, Ester, Femke en ik werden zo doende belast met het organiseren van een gymles van een hele middag.

Even kregen we het Spaans benauwd, maar door elkaar moet in te praten en het vooruitzicht dat we Joop zover konden krijgen dat hij mee zou doen, gingen we verder met onze voorbereidingen.

We onderhandelde met Joop over onze voorwaarde en konden bijna alles bij hem gedaan krijgen. We kregen het allemaal voor elkaar bij hem. Alhoewel hij wel een beetje achterdochtig werd omdat we kennelijk wel heel veel privacy nodig hadden, en wij maar niet concreet vertelden wat we van plan waren om te gaan doen. Uiteindelijk moesten we prijsgeven dat we apenkooi wouden gaan doen, maar dan op onze manier.

Wat die manier was konden we niet vertellen vanwege het verrassingseffect. Maar met deze uitleg was hij dik tevreden. Ook moesten we de andere 7 klas genoten een beetje voorbereiden. Dus werd er een klasgesprek aangevraagd, waarin we heel summier uitlegde dat onze sportdag niet voor preutse mensen geschikt was en dat als je niet tegen bloot kan dat je dan beter met een andere klas kan meedoen op deze sportdag.

Iedereen wou natuurlijk het fijne weten maar wij hielden onze mond dicht. Uiteindelijk haakte Froukje af, en ging ze met een andere klas mee zeilen.

Dat was ook precies de gene waarvan wij het verwacht hadden. De rest was super nieuwsgierig geworden en het koste ons veel moeite om niet alles te verklappen. Eindelijk was de dag daar. Tegen de middag kwam Joop binnen en bekeek onze werkzaamheden en knikte goedkeurend. We moesten alle vier grinniken en gingen verder met bouwen. Eindelijk was het 1 uur en onze klasgenoten kwamen bijna allemaal tegelijk binnen in het halletje voor de kleedkamers, daar werden ze door Femke in sportkleding opgevangen en doorgestuurd naar de kleedkamers.

Toen iedereen binnen was deed ze de deur van binnenuit op slot. In dameskleedkamer stond Marianne naakt en ik stond in mijn blootje in de herenkleedkamer.

De jongens keken eerst een beetje schichtig maar ontdooide al snel en floten zelfs naar me. Ik vertelde ze dat ze zich ook helemaal uit moesten kleden en eerst onder de douche moesten, voordat ze het gymlokaal binnen zouden gaan. Deze hitsig aziatische mama speelt met haar liefdesballonnen en mastubeerd haar zonder haar geschoren kut tot een orgasme. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Masturbatie , aziatische milf , tieten , kaal geschoren kut , kale kut , vingeren , mastuberen , orgasme , amateur sex. Amateur , Dikke tieten , Solosex. Gerelateerd Sexfilms over verhit chinese moeder mastubeerd haar zonder haar kale poes.

Met haar flinke hand bevredigd zij haar zonder haar geschoren kut. Zijn vette lul laat de chinese moeder kokhalsen als hij haar bekkie penetreert.

Mooi tienerhoer meisje mastubeerd en laat zichzelf filmen. Deze verhit huismoeder laat de fles langzaam haar vagina in glijden. Het aziatische hoertje trekt de slip in haar bald kale gleuf.

Mooi tienerhoer meisje mastubeerd en laat zichzelf filmen. Deze verhit huismoeder laat de fles langzaam haar vagina in glijden. Het aziatische hoertje trekt de slip in haar bald kale gleuf. Op sex vakantie sekst hij de chinese hoer in haar kut en poeper.

De grote plasser gaat uit haar flamoes in haar mond. Op porno vakantie filmt hij de mastuberende chinese hoer. Hij beft haar oosterse poes laat haar zuigen en neukt haar. Haar chinese pruim neukt zijn dikke pik. Blond giga borsten ronde bips en een geschoren poes. Zijn vent filmt als hij de chinese in haar bekkie en vagina naait.

Ze heeft meteen door dat het nog wel even duurt voordat Femke weer aanspreekbaar is nodigt mij uit om wat dichterbij te komen zodat zij mij nog wat kan verwennen.

Ik bedenk mij niet en kruip op mijn knieen tussen en Femke en Ester in kom overeind zodat ik op mijn knieen zit. Ester begint over mijn buik en dijen te strelen en ik buig me even half draaiend naar Femke toe.

Daarna keek ik weer naar Ester die mij even vragend aan kijkt. Zachtjes wrijft ze door mijn streepje schaamhaar en over mijn kale lippen. Ik kruip nog dichter bij en gooi een been over haar hoofd heen zodat ik nu met mijn kutje vlak boven haar mond zit. Ester weet niet waar ze haar handen moet laten omdat ze nu niet meer met haar handen bij mij kutje kan en legt ze tenslotte op mijn billen. Ik kijk naar beneden en kijk haar strak aan en ik merk dat ze wat onzeker wordt.

Ze kijkt afwisselend naar mijn natte poesje en naar mijn gezicht maar durft mij niet zo lang aan te kijken en ze krijgt een enorm rood hoofd. Ik zie dat ze regelmatig met haar neus even in de richting van mijn geile poesje komt om eraan te ruiken en kennelijk bevalt de geur haar wel zo nu en dan zie ik haar met het puntje van haar tong haar lippen nat maken Ze weet niet zo goed wat ze hiermee aan moet en ik begin haar nog meer te plagen.

Ester's gezicht wordt nog roder en ze slaat haar ogen neer. Ester schrikt en met wijd open ogen staart ze me aan. Ze blijft liggen met haar ogen op mijn natte poesje gericht en ik zie dat ze twijfelt. Femke bemoeit zich er nu ook mee en zegt tegen Ester dat het echt heel lekker is. Heel voorzichtig en onhandig komt Ester's tong naar buiten en beweegt ze haar hoofd naar boven even kijkt ze mij weer aan om vervolgens haar blik weer op mijn smachtende poesje te richten.

Heel zachtjes voel ik het puntje van haar tong tegen mijn grote schaamlip en even later op mijn andere grote schaamlip. Ik voel hoe ze zachtjes aan mijn grote schaamlippen likt en ik laat mijn handen zachtjes door haar donker lange haren glijden. Ester kijkt nog een keer schuchter omhoog naar mij en ik laat met een koortsachtige blik zien dat ik het erg spannend en lekker vind. Met haar handen spreid ze mijn billen nu ver uit elkaar zodat mijn schaamlippen en beetje openstaan. Plotseling voel ik haar tong tussen mijn schaamlippen door glijden en een stukje door mijn drijfnatte poesje gaan.

Even schrikt ze en trekt ze haar hoofd een klein stukje terug, ze sluit haar mond en ik zie dat ze aan het proeven is en dat ze beoordeeld of ze het nu lekker vind of niet. Femke prijst haar en zegt dat ze door moet gaan, en dat zij nu Marianne ging helpen Gespannen kijk ik Esther aan.

Haar hoofd komt weer omhoog en ik voel haar tong langs mijn kleine schaamlippen gaan en ineens diep bij mij naar binnengaan. Kreunend sluit ik mijn ogen en woel met mijn handen door haar mooie lange haar. Haar tong verkend mijn hele kutje aan de binnenkant en ik voel haar gezicht tegen mijn hete onderlijf drukken terwijl ze nu af toe kreunt.

Als ik weer naar beneden kijk zie dat ze mij recht aankijkt en dat ze weer een verhitte en smeulde blik heeft. Genietend sluit ik mijn ogen weer en duw af en toe mijn kutje wat harder in haar gezicht. Dan dringt het tot mij door dat ik Marianne hoor kreunen en als ik omkijk zie ik dat Femke de salontafel aan de kant heeft geschoven en achter haar is geknield en met haar gezicht tussen Marianne,s billen zit en dat Marianne nu het kutje van Ester aan het likken is.

Mmmmm, de geile rillingen lopen door mijn lijf en ik krijg ook zin om een lekker kutje te beffen. Even bedenk ik hoe we dat het beste kunnen, en vraag dan of we even kunnen stoppen. De meiden kijken me even verbaasd aan maar als ik vertel dat ik ook graag aan een kutje wil likken schieten ze in de lach.

Ik vertel ze wat ik bedacht heb en vraag of ze allemaal op het bed wouden komen. Giebelend komen Marianne en Femke ook op het bed. Ik vraag of Ester op haar zij wil liggen met haar bovenste been gebogen en naar boven gedraaid.

Bij haar hoofd laat ik Marianne haaks hierop op de zelfde manier plaatsnemen. Hierdoor kan Ester goed bij het kutje van Marianne.

Haaks hierop gaat Femke op dezelfde manier liggen, zodat Marianne haar kutje lekker kan beffen. En ik ga weer op dezelfde manier haaks voor Femke liggen en til mijn bovenste been hoog op. Hierdoor liggen we als het ware in een cirkel, of moet ik zeggen vierkant, en vormen we beffende kring. Even kijken we elkaar lachend aan voordat we beginnen, niemand durft echte beginnen lijkt het wel. Dan vind ik het tijd worden voor actie, buig mijn hoofd naar het grotje van Ester en steek voorzichtig mijn tong tussen haar lippen.

Een kreun is het gevolg en Ester laat haar hoofd tussen de benen van Marianne zakken en begint daar met het likken van Marianne's kleine lippen. Marianne duikt met haar hoofd tussen de benen van Femke en Femke stort zich vol overgave op mijn kutje. Een paar tellen later is mijn kamer gevuld met kreunende, zuchtend, likkende, smakkende geluiden.

Femke heeft hier ook ervaring in merk ik aan de manier waarop ze gerafineerd aan mijn klitje en schaamlippen sabbelt. Heel af en toe voel ik haar tong even diep in mijn grotje verdwijnen om hem even later weer vrolijk over mijn klitje te voelen. Ik vindt het zalig en duw af en toe hard mijn poesje in haar gezicht. Ester komt nu goed op gang en al likkend en zuigend op Mariannes kale poesje duwt ze nu met een hand mijn hoofd steeds harder tegen haar smachtende kutje.

Na een tijdje duwt ze zo hard dat ik mijn tong uit haar kutje haal en haar klitje tussen mijn lippen neem en opzuig. Steeds harder zuig ik terwijl ik met het puntje van mijn tong over haar klitje beweeg. Ze begint nu snel harder te hijgen en hoger te kreunen. Dan voel ik dat ze klaarkomt en haar lichaam schokt en beeft onder mijn aanraking.

Wanneer haar orgasme weg ebt duwt ze zachtjes mijn hoofd van haar kutje omdat het daar waarschijnlijk erg gevoelig is. Ik trek mijn hoofd een stukje terug en bekijk nu nogmaals aandachtig het grotje van Ester. De vocht druppeltjes zitten rondom haar opening in haar haartjes. Haar Grote schaamlippen waren ver uit elkaar geweken en haar klein lippen stonden ook nog uitnodigend open, zodat de vel roze binnenkant ,glinsterend van het vocht, zichtbaar was.

Haar gevoelige knopje stak zich duidelijk zichtbaar tussen het begin van haar lippen uit. Ester had zich snel hersteld en ging vol overgave verder met het beffen van Marrianne. Femke bewerkte mijn poesje werkelijk geniaal. Met haar tong op mijn gevoelig plekje in mijn vagina en met de toppen van haar vingers over mijn klitje wist ze mij snel na het hoogtepunt Ester naar een orgasme te lijden. Ook ik had even nodig om bij te komen en merkte dat ik hoog nodig naar de wc moest.

Dus ik worstelde me tussen de zwetende geile lichamen uit en klom uit bed. En trok deze snel aan Niemand leek zich er iets van aan te trekken en schouderophalend opende ik de deur en liep richting wc. Deze bevond zich aan het eind van de gang en dan de hoek om naar rechts, naast de douches. Onderweg kwam ik Maarten mijn buurjongen in ons studentenhuis tegen.

Hij had zo te zien ook net gedouched en kwam in zijn kamerjas door de gang aan gelopen. Zijn jas zat wel een beetje vreemd aan de voorkant en ik had het vermoeden dat hij ons bezig had gehoord.

Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen dus probeerde na een schuchter "hoi" zo snel mogelijk door te lopen. Ik zag dat hij probeerde om nog wat meer te zeggen en liet hem een beetje beteuterd achter. Snel deed ik mijn behoeft, en ging snel weer terug richting mijn kamer.

Nu snapte ik waarom Maarten zo opgewonden was, want toen ik de hoek om kwam rook ik het zelfde. Nog een keer inhaleerde ik en kwam tot de conclusie dat het hier naar seks rook. Ik rook hier op de gang dat ik en mijn 3 vriendinnen aan het vrijen waren!..

Dat was niet het enige, ook kon je duidelijk op de gang en in de aangrenzende kamers horen hoe mijn vriendinnen aan het kreunen en snikken waren. Even schrok ik me rot en dacht dat we maar snel moesten stoppen, maar bij nader inzien kon het toch niet zoveel kwaad en zouden mijn buurjongens misschien wat minder opdringerig worden als ze dachten dat ik lesbisch was.

Snel liep ik mijn kamer weer in, deed ik mij kamerjas weer uit en dook weer op het bed tussen de zwetende geile lichamen van mijn vriendinnen. Ik was net op tijd om te zien hoe Marianne bijna gillend klaarkwam en van het bed aftuimelde.

Ester had net voorzichtig 1 vinger een stukje in haar Marianne haar kontje gestoken en het leek net ze gelanceerd werd toen ze klaarkwam. Snikkend en huiverend bleef ze naast het bed liggen met haar gezicht op de vloer.

Ik sprong snel van bed en knielde naast haar om te kijken of ze niet bezeert had tijdens het vallen, maar gelukkig viel alles mee. Ester keek beteuterd over de rand van het bed, maar toen Marianne zei dat het heel erg lekker was rolde ze tevreden op haar rug.

Meteen kwam Femke in actie kwam omgekeerd op haar knieen boven Ester staan. Hierdoor keek Ester tegen de billen van Femke, maar toen Femke voorover boog kwam het poesje van Femke boven de mond van Ester te hangen. Ester en ik schieten in de lach. Femke doet het zelfde bij Ester en ik help Marianne weer overeind. Marianne moet ook naar de wc, gaat met mijn kamerjas aan, de kamer uit en even later zit ik in kleermakerszit op de bank naar mijn twee vrijende vriendinnen te kijken.

Het is een heel geil gezicht en ik hoor dat Femke heel erg haar best doet Ester tegelijk met haarzelf het hoogtepunt probeert te laten bereiken. Met 1 hand zit ik alweer tussen mijn benen en spreid voorzichtig mijn schaamlippen. Met mijn andere hand ga ik nu heel zachtjes over mijn klitje en ik voel dat de opwinding zich weer meester van mij maakt.

Het zuchten en steunen van de twee meiden wordt steeds harder en ik wrijf steeds een beetje harder over mijn klitje.

Marianne komt weer binnen en gooit de kamerjas over mijn bureaustoel. Ze ziet mij zitten en komt naast mij zitten zodat wij het stel op het bed nog kunnen bekijken. Marianne kwam tegen mij aan hangen en liet een hand over mijn dijbeen glijden. Zuchtend spreid ik benen een beetje verder zodat ze ook wat beter bij mijn intieme plekjes kan komen.

Ze voelt voorzichtig tussen mijn lipjes en voel dat ik alweer heel erg geil ben. Ze laat zich zachtjes van de bank afglijden en gaat ,op haar knieën, voor mij op de grond zitten. Ik ga wat meer onderuit zitten, terwijl ik goed naar de twee beffende meiden op mijn bed blijf kijken, en leg mijn benen over haar schouders.

Marianne begint mij weer te beffen. Haar tong verdwijnt gelijk diep in mijn grotje en ik streel haar door haar rode haar. Kreunend en zuchtend lig ik enkele minuten te genieten van het schouwspel op mijn bed en de verrukkelijke tong van mijn vriendin. Uiteindelijk weten Femke en Ester tegelijk een orgasme te bereiken en stort Femke uitgeteld op het lichaam van Ester en blijft even verslapt liggen. Ester ligt ook even met haar ogen dicht bij te komen, en als ze haar ogen weer opent kijkt ze mij even recht aan en slaat dan verlegen haar ogen weer neer.

Ester's hoofd wordt nog roder en stamelt dat ze het ook heel lekker vond. Femke heeft het ook gehoord en rolt voorzichtig van Ester af zodat Ester overeind kan komen en achter Marianne kan kruipen. Daar aangekomen begint ze het kale kutje voorzichtig te strelen terwijl Marianne kreunend doorgaat met het beffen van mijn poesje.

Femke ligt sloom op mijn bed bekijkt wat wij allemaal aan het doen zijn. Door de houding waarin Marianne zit Ester niet met haar gezicht bij het kale kutje van haar komen en zit ze er ook niet zo goed voor om een of twee vingers bij haar naar binnen te brengen. Femke ziet het ook en ik zie dat ze nu koortsachtig om zich heen kijkt en kennelijk iets zoekt.

Dan springt ze op van het bed en loopt in de richting van het keukenblok, waar ze buiten mijn gezichtsveld wat aan rommelen is. Ik hoor de kraan lopen en niet veel later is ze terug met een grote mandfles van mij die ze net omgespoeld heeft. Ze maakt de hals nat met speeksel en zet hem triomfantelijk tussen de voeten van Marianne neer voor de neus van Ester.

Deze kijkt even niet begrijpend op naar Femke. Marianne heeft geen idee waarover het gaat en is nog steeds heel geconcentreerd mijn kutje aan het uitlikken Ik vind het ook een heel geil idee en duw het hoofd van Marianne voorzichtig weg. Ze kijkt mij even verbaasd aan ik vertel haar dat het tijd wordt om wat anders te gaan doen en wijs naar de fles vlak achter haar.

Ze kijkt een tijdje niet begrijpend naar de fles, maar dan snapt ze opeens wat de bedoeling is en kijkt mij even geschrokken aan. Wij moedigen haar aan vertellen dat we dat inderdaad willen. Ze kijkt nog eens naar de enorme fles en slikt nog eens een keer. Wij moedigen haar aan en vertellen dat het geen probleem moet zijn. Ze gaat staan met haar gezicht naar Ester toe en zet haar voeten aan weerszijde van de fles.

Langzaam gaat ze door haar knieën, ze blijft strak naar de hals van de fles kijken terwijl ze met een hand mijn knie beetpakt om wat steun aan te zoeken. Pas als de opening van de fles tegen haar kleine lippen komt kijkt ze even gespannen rond.

Femke en Ester zitten nu naast elkaar op de grond. Ze ziet dat wij met ingehouden adem naar haar staren en als onze blik elkaar kruizen zie ik de blik in haar ogen veranderen naar een hele geile blik en dan slaat ze haar ogen neer. Heel zachtjes zakt ze een stukje verder en aan haar gezicht kan ik zien wanneer het eerste stukje van de hals in haar doorgedrongen is. Ze trilt een beetje van de spanning en haalt een paar keer diep adem. Ik kan haar kale kutje zelf niet zien vanaf de plek waar ik zit maar aan de gezichten van Femke en Ester kan ik wel aflezen dat het een heel geil gezicht moet zijn.

Marianne durft niet meer te kijken en houd haar ogen neer geslagen, likt haar lippen af en gaat voorzichtig op haar knieen zitten terwijl ze met haar vrije hand, de hals van de fles in haar lichaam houdt. Even pauzeerd ze weer, wiebelt ze een klein beetje heen en weer en haalt een paar keer diep adem. Om beurten moedigen we haar aan om de fles dieper in haar door te laten dringen. Terwijl Marianne lucht uit haar neus laat onsnappen zakt ze ineens verder en verder.

Haar hoofd houdt ze omhoog en ik kan zien dat ze haar kaken hard opelkaar klemt. Femke en Esther zitten met open mond te kijken en slaken bewonderende kreetjes uit.

De hals van de fles moet nu behoorlijk diep in haar doorgedrongen zijn want ze is een behoorlijk stuk gezakt. Zachtjes begint Marianne nu met op en neer bewegen terwijl ze met haar handen hard over haar borsten wrijft. Femke en Esther laten nog meer bewonderende geluiden horen en Marianne opent voorzichtig haar ogen en haar ogen draaien voorzichtig mijn kant op.

Smekend kijkt ze me aan en met haar tong geeft ze aan dat ze mijn kutje graag verder wil likken. Sloom kom ik overeind en ga zo voor haar staan dat ze met haar mond bij mijn kutje kan. Esther kruipt nu achter Marianne en stopt een hand tussen haar benen en stimuleerd Marianne's klitje en schaamlippen die strak om de fles geknepen zitten. Femke is achter mij gekropen duwt mijn billen ver uitelkaar, en niet veel later voel ik haar tong zachtjes over mijn kontgaatje gaan en even later zelfs mijn kontgaatje een heel klein stukje binnen dringen.

Je snapt dat Marianne en ik zo'n behandeling niet zo heel lang volhouden en als snel vlak na elkaar een orgasme bereiken. Ik kwam eerst en Marianne twee tellen later. Ik liet mij opzij vallen en kwam op de bank terecht en Marianne zakte helemaal door haar knieën voorover tot ze met haar hoofd op de grond kwam en bleef daar een tijdje uitgeput zitten. De fles zat nog diep in haar en haar kutje werd er nog wijd door open gesperd.

Esther kijkt op de klok en komt tot de conclusie dat het de hoogste tijd is om naar huis te gaan. Femke vind het ook hoog tijd worden en samen beginnen ze mijn kamer te fatsoeneren. Ik blijf nog even op de bank zitten bijkomen en kijk geamuseerd toe hoe de meiden hun eigen kleren proberen terug te vinden tussen alle kleren die over de grond rond zwerven.

Als ze bijna helemaal zijn aangekleed hoor ik Marianne kreunend overeind komen en weer rechtop gaan zitten. De fles zit nog steeds diep in haar en maar ze maakt geen aanstalte om overeind te komen.

Marianne kijkt ook op de klok en zegt dat het voor haar eigenlijk ook tijd is om te gaan. Esther en Femke zijn nu helemaal aangekleed, ze bukken bij ons en geven ons allebei een paar dikke kussen en gaan er snel vandoor.

Ik kom overeind en kniel bij Marianne neer om haar te steunen. Ze pakt mijn schouders met twee handen beet en heel voorzichtig komt ze kreunend overeind. Ze sluit haar ogen als de het uiteinde van de hals van de fles uit haar glijdt.

Ze gaat staan en slaat teder haar armen om mij heen en drukt haar borsten tegen de mijne en geeft mij een dikke knuffel. Ons plannetje was gelukt! Lachend zoeken we dan onze kleren weer op en als we een maal weer aangekleed zijn verteld ze dat ze nu ook snel naar huis moet. Hallo, dit is het vervolg van "seks-apenkooi".

In het vorige deel konden jullie lezen hoe wij op het idee voor dit spel kwamen, en hoe wij 2 klasgenotes bij de voorbereiding betrokken hebben. Als we dit seks-apenkooi echt een keer met Joop erbij wouden spelen moesten we wel opschieten want het schooljaar begon al op zijn eind te lopen, en volgend jaar zou Joop op een andere school beginnen.

Gelukkig diende zich er een fantastische kans aan. In de laatst week van het schooljaar houden we namelijk altijd een alternatieve sportdag. Het is dan de bedoeling dat we met de klas eens een sport gaan doen die we anders nooit doen. Hierbij moet je denken aan zeilen, mountainbiken, surfen, duiken enz, enz. Joop vroeg aan ons wat wij graag wouden doen, en ik zei gelijk dat wij wel een ideetje hadden.

De rest van de klas werd gevraagd om hun mening, maar die vonden het allemaal wel goed, en waren zelfs wel nieuwsgierig. Marianne, Ester, Femke en ik werden zo doende belast met het organiseren van een gymles van een hele middag.

Even kregen we het Spaans benauwd, maar door elkaar moet in te praten en het vooruitzicht dat we Joop zover konden krijgen dat hij mee zou doen, gingen we verder met onze voorbereidingen. We onderhandelde met Joop over onze voorwaarde en konden bijna alles bij hem gedaan krijgen.

We kregen het allemaal voor elkaar bij hem. Alhoewel hij wel een beetje achterdochtig werd omdat we kennelijk wel heel veel privacy nodig hadden, en wij maar niet concreet vertelden wat we van plan waren om te gaan doen.

Uiteindelijk moesten we prijsgeven dat we apenkooi wouden gaan doen, maar dan op onze manier. Wat die manier was konden we niet vertellen vanwege het verrassingseffect.

Maar met deze uitleg was hij dik tevreden. Ook moesten we de andere 7 klas genoten een beetje voorbereiden. Dus werd er een klasgesprek aangevraagd, waarin we heel summier uitlegde dat onze sportdag niet voor preutse mensen geschikt was en dat als je niet tegen bloot kan dat je dan beter met een andere klas kan meedoen op deze sportdag. Iedereen wou natuurlijk het fijne weten maar wij hielden onze mond dicht.

Uiteindelijk haakte Froukje af, en ging ze met een andere klas mee zeilen. Dat was ook precies de gene waarvan wij het verwacht hadden. De rest was super nieuwsgierig geworden en het koste ons veel moeite om niet alles te verklappen. Eindelijk was de dag daar. Tegen de middag kwam Joop binnen en bekeek onze werkzaamheden en knikte goedkeurend. We moesten alle vier grinniken en gingen verder met bouwen. Eindelijk was het 1 uur en onze klasgenoten kwamen bijna allemaal tegelijk binnen in het halletje voor de kleedkamers, daar werden ze door Femke in sportkleding opgevangen en doorgestuurd naar de kleedkamers.

Toen iedereen binnen was deed ze de deur van binnenuit op slot. In dameskleedkamer stond Marianne naakt en ik stond in mijn blootje in de herenkleedkamer. De jongens keken eerst een beetje schichtig maar ontdooide al snel en floten zelfs naar me. Ik vertelde ze dat ze zich ook helemaal uit moesten kleden en eerst onder de douche moesten, voordat ze het gymlokaal binnen zouden gaan.

Ik zag erop toe dat de jongens zich uitkleden en gingen douchen. Ik had de jongens in de sauna eerder in hun blootje gezien, maar ik zal ze nu voor jullie even beschrijven. Mark was als eerste in de douche. Mark is blond, zo'n 1,80 lang, mager, zo'n 70 kg, ligt behaard, 19jaar en normaal geschapen.

Dan was er Michiel, 1,75, donkere huidskleur, donker kroeshaar, Afrikaans, gespierd vooral zijn bovenbenen en billen , 20 jaar en voorzien van een penis van redelijk formaat. En er was Koos, 19 jaar, 1,90, rossig stijl haar, zo'n 80 kg, ook gepierd met een lekker bol kontje en ook voorzien van een forse piemel, of zou dat komen omdat ik in mijn blootje bij hun in de kleedkamer stond?

Toen we in de sauna waren met de klas was zijn grote formaat mij ook al opgevallen, alleen dacht ik toen dat het van de warmte kwam, omdat zijn forse penis behoorlijk gekrompen was toen hij in het koude zwembad was.

O,ja ik moet natuurlijk Joop ook niet vergeten want die doet vandaag ook gewoon mee als leerling. Hij was gespierd, donker met krulletje, licht behaard en ook voorzien van een lekkere dikke piemel en een lekker bol kontje. Hij protesteerde wel heel erg toen ik vertelde dat ze zich uit moesten kleden, hij voelde zich nog steeds verantwoordelijk voor ons en vond dat hij geen gezag meer had als wij hem bloot gezien hadden. Ik vertelde hem dat het allemaal nergens op sloeg dat we geen onzedelijke dingen zouden doen, dat niemand hier tegen zijn wil was, dat wij deze middag verantwoordelijk waren, en dat het toch zijn laatste lesdag hier op school was.

Morrend ging hij uiteindelijk akkoord, en ging zich als laatste douchen. Bij de meiden ging het allemaal veel vlotter. Ze kleedden zich vlot uit, gingen onder de douche door, droogde zich af en vertrokken naar het gymlokaal. Waarschijnlijk kwam dat ook omdat Femke en Ester zich tegelijk met hen uitkleedden.

Marianne was al in het gymlokaal, en stuurde iedereen naar een bank. Ik was ondertussen het gymlokaal in gegaan en zag er al drie meiden zitten. De eerste was Emma, een mager klein blond meisje met nog een echt meisjes figuur, van 18, kort haar, kleine borsten, 1,60 lang, mooie gespierde billen en een mooie piercing in haar navel. Naast haar zat Dorien, een stevige blonde beetje rossig meid, 20 jaar, 1,80 lang, mooie grootte borsten cup D waarschijnlijk , ook kort haar, vooral haar bovenbenen en billen waren stevig.

En daarnaast zat Karin ook een klein mager meisje van 19, 1,65 lang, lang donker haar en volle ronde borsten en billen.

Ester en Femke liepen net naar de bank. Femke is slank, 1,70lang, blond lang haar, 20 jaar, kleine puntige borsten, en helemaal geschoren van onderen. Ze komt een beetje slungelig over door haar kromme houding van haar schouders en wat ingetrokken billen.

Ester is ook slank, 19 jaar, 1,70 lang, kort donker haar, grootte ronde borsten en strakke billen, donkere huid Latino, Venezuela en ook helemaal geschoren van onderen. En dan was daar nog Marianne die iedereen naar de bank wees, zij was rood met kort haar, mager met mooie kleine borsten die ze trots naar voren stak, 20 jaar, en ik zag dat ze voor deze gelegenheid ook haar hele poesje weer had geschoren.

Om haar nek had ze een wit koord hangen waar aan een zilveren scheidsrechterfluit tussen haar mooie borstjes bungelde. Ik was er natuurlijk ook, ik ben mager met kleine borsten, en blond lang haar, en voor deze gelegenheid half geschoren van onderen.

Het wachten was op de jongens.. Met z'n vieren achter elkaar, Mark voorop met een rode kop en met een halve stijve penis, komen ze binnen en lopen naar de bank om te gaan zitten.

Als Joop als laatste verschijnt klinkt er wat geroezemoes bij de meiden, en Joop loopt met zij handen voor het kruis naar de bank. Marianne komt gelijk ter zake en legt uit wat de bedoeling is.

Ze verteld hoe we op idee gekomen zijn om naakt apenkooi te doen en dat het de bedoeling is dat we de regels van het spel telkens een beetje aanpassen en dat iedereen inspraak heeft. We gaan in eerste instantie gewoon apenkooi doen met tikken en op de bank zitten als je af bent. Dorien wordt aan gewezen als tikker en ze krijgt 2 minuten om zoveel mogelijk mensen te tikken. Dorien scoort 4 keer, De jongens ontdooien wat en er ontstaat een hele gemoedelijke en jolige sfeer.

Daarna is het de beurt aan Mark. Als Mark begint vertellen we nog dat als je nu op de grond komt dat je dan moet blijven staan op de plek waar je de grond als eerst geraakt hebt. Het is voor de meiden vermakelijk om de half stijve piemels van de jongens te zien zwiepen als ze voorbij rennen.

Ik zie een paar meiden in ieder geval een veel roder hoofd hebben dan dat noodzakelijk was naar de inspanning die ze geleverd hebben. Uitgerekend ik beland buiten de baan en moet nog ongeveer 1minuut naast de kast blijven zitten. Ik besluit om in die tussentijd de voorbij rennende jongens een beetje op te geilen , en ga met mijn benen opgetrokken en wijd uit elkaar mijn klitje liggen vingeren. Ik doe het wel zo dat Joop het niet kan zien, omdat ik anders bang ben dat hij de hele les verder afblaast.

Gelukkig lig ik zo naast de kast dat je me alleen kan zien als je via de bank naar de kast toe loopt. Koos, Michiel en Mark komen opvallend vaak voorbij, en het tempo waarin ze voorbijkomen wordt steeds lager. Ik gebaar naar ze dat ze hun mond dicht moeten houden. En iedere keer dat ze voorbij komen is hun penis telkens een beetje stijver. Ook Ester, en Marianne zagen mij zo bezig en knipoogde naar mij in het voorbij lopen. Mark weet 4 van ons aan te tikken.

Wanneer Mark zijn 2 minuten voorbij zijn, moeten we van Marianne weer even op de bank zitten. Mark, Koos en Michiel komen met een stijve naast mij zitten, waardoor ze met hun zwiepende masten vlak voor de ogen van de hele rij klasgenoten langs moesten lopen. De meiden zaten er allemaal met open mond naar te kijken en ik zag de ene nog roder worden als de andere. Vooral de erectie van Koos deed de meiden blozen omdat niemand van ons ooit zo'n grote had gezien. Joop zat een beetje verbouwereerd zat te kijken en keek naar Marianne om te zien of zij het wel gezien had en of ze er ook nog wat van ging zeggen.

Marianne stond ook verlekkerd te kijken met haar handen in haar zij en zei tegen de jongens: Van deze reactie viel de mond van Joop open, maar waarschijnlijk door de laatste opmerking besloot hij toch maar om zijn mond verder te houden. Marianne keek even naar Joop om te peilen of ze goed gereageerd had en knipoogde even naar hem. Prrfffttt" en ze blies op haar fluitje. En we stoven met ze allen weer het lokaal in. Daarna ging het minder snel, en Marianne, Michiel, Koos en ik wisten ver bij haar vandaan te blijven waardoor het haar niet lukte om ons te tikken.

Emma werd als eerste getikte door Karin, midden op de bank die naar de kast liep. Omdat ze moest blijven staan, stond ze dan ook precies in de doorgang. Omdat Karin gelijk verder wou moest ze dus Langs Emma op de smalle bank. Het was dan ook wel een leuk gezicht om Karin en Emma langs elkaar te zien schuifelen. Karin plette haar grootte borsten even helemaal tegen Emma's klein tietjes, en ik kon aan Emma's stijve tepels zien dat ze het wel lekker vond voelen.

Even later wou Koos erlangs, zijn erectie had ondertussen reusachtige vormen aangenomen, ik zat er dus naast toen ik dacht dat hij een halve stijve had toen hij uit de kleedkamer kwam. Ook zij schuifelde onhandig langs elkaar, waarbij Koos' enorme dikke piemel langs haar borsten schuurde, omdat Koos ook nog eens veel groter was dan Emma.

Ik zag Emma's tepels nu weer helemaal hard worden, en Koos's eikel liet een slijmerig spoor achter van het voorvocht dat hij al aan het verliezen was. Ester was op de grootte dikke mat, die op 2 bruggen lag, gevallen, toen Karin haar tikte en ze lag nu heerlijk comfortabel over de mat te rollen. Ze keek mij even met stoute pretoogjes aan en maakte toen een handstand, even deed ze haar benen wijd, en vervolgens liet ze zich verder vallen zodat ze in een brug terecht kwam.

We hadden nu allemaal goed zicht op haar kale kutje en we konden dus ook goed zien dat ze erg geil was, want haar schaamlippen glinsterden van haar geil en weken een stukje uiteen terwijl haar klitje nieuwsgierig naar voren stak.

Toen Joop dit zag ontdooide hij eindelijk en ik zag zijn penis nu snel groeien en even later met schokjes omhoog komen, totdat hij uiteindelijk fier recht op stond.

Zij penis was in erectie van aanzienlijk formaat met een forse champignon als eikel, van het formaat tennisbal, zijn piemel was dan niet zo groot als die van Koos, maar hij was wel lekker dik.. Marianne die net op hem af kwam lopen keek er uitgebreid naar en keek hem toen brutaal aan en zei: Joop werd nu zo rood als een biet ,maar trok zijn hand niet terug.

De andere jongens hadden nu 1 voor 1 een spijker harde erectie, en probeerde zoveel mogelijk van Ester te zien tijdens het spel. Ik moet zeggen dat ik ook wel een beetje betoverd werd door de aanblik van Ester in deze positie. Haar stevig borsten staken parmantig vooruit en haar strakke buikspieren en haar heupbotten waren nu goed te zien, met haar holle rug. Nu was het de beurt van Femke, en we spraken af dat er alleen nog maar op de billen getikt mochten worden. Marianne werd als eerste door haar Femke getikt, op een hele strategische positie.

Net waar je vanaf een bank op het wandrek kan komen, via dat wandrek kan je dan weer door naar een lange uitgerolde mat, die daar weer haaks op lag. Kortom, als je via het wandrek wou dan moest je haast wel over de rug van Marianne klimmen.

XXX DIKKE VETTE KUTTEN

MEIDEN VINGEREN SEX ALMERE