geilste kutjes geile kutjes kijken

. M’n pa zat dan meestal in een soort relax stoel een boek te lezen of tv te kijken. Ze stellen je niet teleur want ze gaan door tot aan de laatste druppel vers zaad! Seksualiteit is een belangrijke factor in ons gezinsleven. Hou jij van Extreme, Bizarre Fetish Seks dan moet je zeker hier eens gaan kijken. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Sex met dieren het is verboden in meer dan 80 landen!!

Ook werd me verteld dat jongens graag naar kutjes kijken, eraan voelen en aan hun pik werden getrokken. Een paar meiden lieten inderdaad aan jongens hun kutje zien en onder hun rok voelen en stonden met die jongen achter het fietsenhok aan diens pik te trekken. Nieuwsgierig als ik was, hoe dat nou was, heb ik toen een paar keer meegedaan en ook jongens aan m’n kutje laten voelen en aan hun pik getrokken.

Ik merkte toen al meteen dat ik een gewilde meid was om aan te komen en vond het hartstikke lekker als ze in m’n kutje zaten. Thuis werd ik ook steeds nieuwsgieriger wat m’n pa en ma met elkaar deden. Ik hoorde soms wel eens geluiden uit de slaapkamer komen. Die erg op gekreun of zwaar hijgen leken. In mijn fantasie was m’n pa dan met m’n ma aan het neuken. Neuken werd in mijn gedachte een verlangen dat mij steeds meer fixeerde.

Eigenlijk dacht ik er constant aan. In m’n fantasie was ik al door m’n gymleraar, een oudere buurjongen en heel geil, ook m’n vader geneukt. Vooral naar dat laatste had ik een wild verlangen. Ik wilde weten hoe de pik van m’n pa er uitzag, hoe het zou zijn als hij die in m’n kutje zou steken.

Van de schoolmeiden had ik al gehoord dat je jongens kon geil maken door zo te bukken dat ze je broekje konden zien of beter nog geen broekje te dragen. Ook door met je benen wijd op een stoel te gaan zitten zou ze opwinden. Ik wist dat als ze geil werden dat ze dan een stijve pik kregen. Ik begon dan ook een heel programma te overdenken hoe ik m’n pa geil op me kon maken.

M’n ma zat ’s avonds vaak achter de PC te werken en had dan bijna geen aandacht wat er om haar heen gebeurden. M’n pa zat dan meestal in een soort relax stoel een boek te lezen of tv te kijken.

Ik ging dan op de bank schuin tegenover hem zitten en liet m’n rokje omhoog kruipen, zodat hij als ie wilde het volle zicht op m’n benen en broekje had. Ik zag uit m’n ooghoek dat ik op een gegeven moment zijn belangstelling kreeg.

Hij deed net of ie in een boek las, maar ik zag dat ie over de bladzijde naar mij keek. Op een gegeven moment zag ik ook dat ie een bobbel in z’n broek kreeg en het kon niet anders dan dat ie een stijve pik had. Dit heb ik zo een paar avonden gedaan en de volgende avond, zei ik, ná een tijdje, ik heb zin om even lekker onder de douche te gaan.

M’n pa zei je moet doen waar je zin in hebt. Toen ik onder de douche was geweest heb ik een T-shirt aangetrokken en ben zonder broekje naar beneden gegaan. Ik ben weer op de bank gaan zitten en er voor gezorgd dat m’n pa het volle zicht op m’n kutje had. M’n pa zei er niets over, maar ik zag wel dat ie heel snel een stijve pik kreeg. Zo’n bobbel had ik nog nooit bij hem gezien. Ik merkte de volgende dag dat ie met meer dan gewone belangstelling en aandacht voor me had. Hij wilde weten of ik het nog naar m’n zin op school had, of ik iets leuks wist om wellicht met de vakantie te gaan doen en of ik misschien al een jongen op school kende ik extra aardig vond.

Ik heb me er maar met een paar nietszeggende antwoorden vanaf gemaakt. De volgende dag, het was een vrijdag, waarop m’n ma 's avonds naar Engelse les gaat en daarna met een vriendin naar haar huis gaat, zodat ze pas om een uur of half twaalf thuis komt, ging ik weer in een T-shirt met niks eronder op de bank zitten. M’n pa keek naar me en kreeg weer een enorme stijve pik en zei opeens, waarom heb jij eigenlijk geen broekje aan.

Ik zei, waarom zou ik, ik ben net onder douche geweest en waarom zou ik nu een broekje vuil maken als ik zo meteen m’n pyjama aantrek. Vind je erg om naar m’n kutje te kijken, want dat doen alle mannen toch graag.

Ja maar dat doen vaders toch niet zei m’n pa. Waarom zou jij niet naar m’n kutje mogen kijken als andere mannen dat wel mogen en ik zou het ook niet erg vinden als je er aan kwam. Hakkelend en verward zei m’n pa je bedoelt dat je zou willen dat ik aan je kutje komt. Dat zou ik wel lekker vinden zei ik en ik zou ook graag jouw pik wel eens willen zien. Ik trok m’n m’n T-shirt over m’n hoofd uit en spreidde m’n benen voor m’n pa. Jezus meid, wat heb jij al een lekker stevig, gevuld kutje en een paar lekkere tieten aan je lijf.

Papa zei ik, wil je met me doen wat je ook met mama doet. Papa kleedde zich ook uit en ik zag een pik, zo als ik nog nooit had gezien. Hij ging om z’n knieën voor me op de grond zitten en zei eerst wil ik dat lekkere geile kutje van je van heel dichtbij zien. Met z’n vingers trok hij m’n dikke schaamlippen uit elkaar en zei wat een mooie geile meisjes kut heb je en hij ging met z’n tong in en door m’n kutje likken. God wat was dat lekker, zo lekker had dat nog nooit aangevoeld, daar konden geen tien vingers tegenop.

Hij nam m’n inmiddels dik en gezwollen klitje in z’n mond en sabbelde en bewerkte die met z’n tong. Bekijk alles 61 reacties. Domeo Hey yoka, Wat ben jij een geile meid zeg! Kan je mij niet een leuke foto sturen? Bekijk alles 31 reacties. Vinnie Villain in Benen wijd , Kutjes close up. Tom Heerlijke kutjes daar wil ik er wel meer van zien.

Jaap Wel Patricia, Wassenaar is niet al te ver van Leiden, Dus als je nog eens in gesmeertd wilt worden, laat maar weten. Een foto van waar je precies ingesmeerd wilt worden zou heel motiverend zijn: Zou je naar bartoldyfx hotmail. In haar heerlijke open kut zou ik mijn stijve wel eens willen steken terwijl ik naar haar geile blik kijk! Bekijk alles 38 reacties. Vinnie Villain in Amateur , Behaarde kut , Kutjes close up.

Grunnenboy Bij een kale kut is het net of je een minder jarige neukt. Pimpeltje Die bovenste heeft een scheve kut. Fripouille zelfs in foto's vind ik open kutjes zien erg geil. Peter Is dat zo sofie.

Bekijk alles 29 reacties. Yoka mijn rijpe kutje gestuurd. Young sexboy Yoka, ik ben heel benieuwd. Mag ik ook eens vergelijken? Yoka heb je mijn rijpe kutje gestuurd Bekijk alles 34 reacties. Vinnie Villain in Kutjes close up , Onder het rokje. Steven yoga, heb je ook leuke foto voor me? Bekijk alles 51 reacties. Iain Heb je kik anna? Zo ja voeg me toe.

Yoka mijn rijpe Indokutje gestuurd Bekijk alles 40 reacties. Denny En dan zeggen Molecul zoals penny haha. Yoka dat mag Otto, wat is je e-mail???? Bij foto 1 spat het plezier er van af. Jou wil ik graag komen verwennen. Xxx Mail mij en wie weet Joey Heb jij dat dan? Stuur me maar het bewijs haha sabotagewaddinxveen gmail. A3 Behaard schijnt de nieuwe norm te zijn. Ik zie toch liever een kale uit. Bekijk alles 47 reacties.

A3 Vrouw nr 5 heerlijk om hem daar eens naar binnen te schuiven en lekker klaar te komen. Mathijs L Lekker lekker lekker lekker it giet oan godverdome wat mooi als het kontje gespannen staan ben je gek als je er niet vol voor gaat. Bekijk alles 11 reacties. Yoka mijn lekkere kutje gestuurd Mats Hoi Yoka, Mag ik ook je lekkere kutje zien?

Stuur maar naar Matsswart gmail. Yoka sappig rijp kutje gestuurd Bekijk alles reacties. Jaap Waar en wanneer Anoniem? Toch wel lekker glad he?

Marcel Echt de geilste van allemaal!! Stuur maar wat leuks Bekijk alles 65 reacties. Vinnie Villain in Amateur , Benen wijd , Kutjes close up. Dirk hmm zou het wel overnemen van je en dan een 4de keer?

Bekijk alles 17 reacties. Antoon wat een lekkere kutjes eentje staat zelfs een beetje open beffen en dan lekker neuken. Bekijk alles 32 reacties. Taino Welke rijpe vrouw zou ik eens mogen verwennen? Vanaf 50 jaar tot 70 jaar. Ik zelf ben 43 jaar. Reageren kan op tdl. Paul Alleen mijn ballen.

Ik bef graag met of zonder haartjes. Klitj er likken neus in tapijtje.

SPERMA ZUIGEN GRATIS GEILE NEGERINNEN

NEUKENMETDIEREN GROTE LUL IN KLEINE KUT

Sex prive rotterdam seks gratis