kut slaan meesteres drenthe

Ik mocht op bed liggen, waarbij ik al de grootst mogelijke moeite had om te bepalen waar ik naar ging kijken. Twee prachtige vrouwen, allebei uniek op hun eigen manier. Ik zag hoe ze beiden mij vastmaakten aan het bed, zowel mijn handen als voeten. Vrijwel gelijk waren de eerste snuiven poppers een feit.

Ik voelde hoe mijn pik en ballen werden vastgebonden en ondertussen mijn tepels zachtjes geteased werden, Ik kreeg eerst van Mrs. Vanessa haar spuug, en daarna van Mrs. Samantha wat ik met plezier doorslikte, tijdens de hele sessie door kreeg ik vaak dit vocht, waar ik erg van geniet. Ondertussen werd mij verteld dat ik zou moeten laten zien dat ik ze goed zou dienen vandaag, als ik beloond wilde worden.

Mijn benen werden losgemaakt, en hoger aan kettingen weer vastgemaakt. Vanessa ging mijn kont oprekken. Samantha melde mij dat ik haar tepels moest likken, waar ze alle tijd voor nam. Samantha vroeg zich hardop af, hoe lang zou hij zonder adem kunnen?

Het werd uitgetest, ze had haar slipje nog aan en ging bovenop mijn neus en mond zitten maar met mijn ogen kon ik nog alles zien. Ik zag hoe ongelooflijk mooi haar billen zijn. Zo mooi rond, prachtig! Daarna deed ze haar slipje uit, en ontnam me weer de adem. Ik moest mijn mond dichthouden, het werd mij niet gegund om haar te mogen likken. Haar kont mocht ik wel likken, ze reed flink op mijn gezicht en duwde haar billen flink tegen mijn gezicht.

Vervolgens werd ik geblinddoekt en werden mijn tepels weer onder handen genomen o. Pijnlijk, maar ik kwam er doorheen. Ik voelde om me heen de beide Mrs. Af en toe kreeg ik een tik op mijn pik, en ook ging er een hand richting mijn keel, waar een beetje in geknepen werd, gevolgd door een tik met de vlakke hand in mijn gezicht.

Opeens voelde ik dat de grote borsten van Mrs. Vanessa in mijn gezicht werden geduwd, waarbij Mrs. Samantha me gebood haar tepels te likken. Met plezier zelfs voelde ik hoe ze haar borst tegen mijn gezicht aan duwde met haar tepel richting mijn mond.

Haar huid voelt zo zacht aan en haar tepel smaakt heerlijk, ik voelde me helemaal happy: Eerlijkheidshalve wist ik het niet, want wat zou er gaan komen? Was ik daar wel klaar voor? Maar ik had geen keuze en wilde me graag bewijzen. Met zachte stem bevestigde ik dat ik er klaar voor was. Allebei liepen ze even weg, en toen ze terug kwamen begon ook inderdaad het 'echte' werk! Terwijl ik nog steeds een blinddoek op had, voelde ik een lichte steek in mijn pik en toen wist ik gelijk wat er aan de hand was.

Ik had in mijn mail geschreven dat ik nieuwsgierig was naar sounding maar dat het me ook doodeng leek, maar dat was nu echt aan het gebeuren. Ik had er best wel last van, Mrs. Hij moet alleen maar even wennen! Samantha zat aan het roer en stoppen was volgens Mrs. En inderdaad was het vooral even wennen, de pijn ging weg, maar het voelde wel wat gek. Helemaal toen de blinddoek af ging. Vanessa stond naast mijn gezicht met een flinke voorbinddildo die ik moest pijpen, terwijl Mrs.

Samantha nog bezig was met mijn pisbuis. Doordat ik me concentreerde op het pijpen, had ik nog niet echt iets gezien hoe het eruit zag, maar toen ik even de kans had om een schuin oog te richten op mijn pik zag ik pas hoe het er uit ziet.

Qua gevoel in m'n pik viel het best mee uiteindelijk, maar hoe het eruit ziet was echt bizar. Samantha was met uiterste precisie bezig met een ontzettend lang ijzeren staafje die in mn pk heen en weer ging. De sounding stopte, weer een stap verder gezet en overleefd. Ik had me een jaar geleden echt niet kunnen bedenken dat ik zoiets zou doen. Ik moest mij omdraaien, ik kreeg een monddildo in mijn mond die gepijpt werd door Mrs.

Vanessa terwijl ze mij constant aankeek totdat ik er verlegen van werd. Samantha hield zich bezig met mijn kont, die flink geneukt werd door haar.

Hierna moest ik op mijn buik liggen. Het doel van Mrs. Samantha was om mijn billen goed rood te krijgen. En het werd geen half werk, flinke tikken kreeg ik te verduren. En ook niet kort, het leek maar voort te duren. Steeds sloeg ze een stukje harder. Al die tijd had ik Mrs. Vanessa niet gezien of gehoord. Zachtjes hoorde ik de deur open gaan, waarbij iemand werd verteld om te gaan douchen. Ze had een andere slaaf erbij gehaald! Mijn kont was rood genoeg schijnbaar. Ik kreeg weer een blinddoek om, en mocht me omdraaien en moest gaan staan.

Geblinddoekt moest ik naar de andere kant lopen waar ik tegen het Andreaskruis werd gezet. Mijn polsen werden vastgemaakt en ik moest blijven staan. En toen, toen gebeurde er bij mij niets. Ver weg hoorde ik wel wat geluid, ik neem aan dat ze beiden aan de slag waren gegaan met de andere slaaf. Ik weet niet hoe lang ik er heb gestaan, maar het voelde lang. Na een tijd voelde ik iemand tegen me aan staan.

De heerlijke geur was volgens mij van Mrs. Samantha die tegen me aan stond waardoor mijn pik weer flink hard werd. En dat was precies wat ze wilde, want de andere slaaf bleek klaar te zitten op zijn knieën om mijn pik hard te houden. De slaaf kreeg een duidelijke opdracht en begon mij te pijpen. Mentaal is dat een heel bizar moment, je wordt gepijpt door een slaaf terwijl mijn Mrs. Mijn pik bleef keihard.

Toen ze vonden dat de slaaf lang genoeg had gepijpt, werden mijn handen losgemaakt van het Andreaskruis. Ik moest blijven staan. Na een minuut kreeg ik de opdracht, ik deed mijn blinddoek af en wat ik zag is een beeld dat me lang zal bijblijven. Aan de andere kant van de ruimte stond de slaaf, met aan zijn linkerkant Mrs. Vanessa en zijn rechterkant Mrs. Beide Meesteressen hadden een voorbinddildo om. Het was iets wat ik in mijn mail beschreven had, ik moest alle drie de 'pikken' pijpen terwijl ik op mijn knieen op de grond zat.

Ik mocht zelf weten waar ik begon. Ik begon bij mijn Meesteres Vanessa, maar die vond het al snel genoeg. Het ging natuurlijk om de pik van de slaaf. En daar ging ik, ik deed flink mijn best om de andere slaaf te pijpen tot plezier van de Meesteressen. Daarna pijpte ik Mrs. Samantha, die ook nog hele andere plannen had.

Terwijl ik de slaaf weer moest pijpen, ging ze achter me zitten om mij te neuken. Ik werd geneukt en pijpte tegelijk een slaaf! Samantha had het tempo er flink in, wat me moeite koste om te blijven pijpen.

Ik was kapot, ik kon eigenlijk niet meer maar er werd toch nog echt even doorgeneukt. Toen was het genoeg, en mocht ik op het bed gaan liggen. Ik was vermoeid, Mrs. Samantha kwam naast me liggen om een beetje met mijn tepels te spelen terwijl ik mij moest aftrekken. Vanessa ging met de andere slaaf verder aan de andere kant van de ruimte.

Waar moet je kijken? Mijn meesteres was bezig met de andere slaaf, wat bijzonder geil was om te zien en naast mij lag de prachtige Mrs. Samantha die mij aankeek met haar prachtige ogen. En met alles wat ik net had meegemaakt was het duidelijk too much, ik had moeite om klaar te komen van vermoeidheid en van de vele indrukken. Samantha voelde dat perfect aan, besloot mij weer te blinddoek en mij nog even te voorzien van een golden shower, die ik over mijn pik heen voelde gaan.

Vanessa nog naast me kan liggen en in mijn oor begon te fluisteren kon ik het absoluut niet meer houden en kwam ik hard klaar. Voldaan, uitgeput en nog steeds in een roes lag ik na te hijgen. Zelfs na het douchen, en na het vriendelijke afscheid van Mrs. Vanessa die me mee naar beneden nam, was ik nog niet met beide benen op de grond. Ik stond weer buiten, midden op staat. Ik was echt een hele andere wereld uit gestapt, ik weet niet hoe lang ik weg ben geweest, en kon nauwelijks beseffen wat er allemaal was gebeurd.

Ik besloot nog maar even niet in de auto te stappen, ik was echt nog een beetje versuft. Meesteres Vanessa is en blijft fantastisch, ze krijgt het voor elkaar dat ik elke keer weer een stapje verder ga.

Als ik haar zie en haar stem hoor, dan kan ze me volledig kneden en durf ik geen nee meer te zeggen. Het samenspel met Mrs. Samantha is bijzonder, en Mrs. Samantha zelf is bijzonder.

Meerdere momenten van deze sessie staan in mijn geheugen gegrift, het zijn beelden die ik hopelijk nooit meer kwijt raak. Scuderia77 Bekijk openbaar profiel Stuur een privébericht naar Scuderia77 Zoek alle berichten van Scuderia Een geweldige sessie gehad met Mrs Samantha! Ik ben ruim 2 uur lang haar slaaf geweest, haar mogen verwennen en tot in mijn tenen genoten van deze sensuele, spannende, sexy en soms sadistische schoonheid. Mrs Samantha is op en top vrouw met een waanzinnig mooi slank lijf een verleidelijke lach en minstens zo verleidelijke borsten.

Alles aan haar is puur natuur en alhoewel ik altijd bloednerveus wordt van dit soort ongelofelijk mooie vrouwen wist zij me met haar prachtige lach, vriendelijke woorden en een paar zachte aanrakingen met haar handen meteen op mijn gemak te stellen. Ik had eigenlijk maar een uur bij haar gereserveerd, maar toen ik eenmaal in haar kamer was en ze dicht naast me kwam zitten terwijl we even wat dronken, ze één van haar zwarte lak lieslaarzen met hoge hakken tegen mijn been aanduwde en met haar prachtige mond zachtjes in mijn oor fluisterde dat ik ook 2 uur kon blijven, weet ik eerlijk gezegd niet of ik nog in staat was om helder na te denken.

Ik mocht me uitkleden met als opdracht dat ik haar continu aan moest blijven kijken. Ze zag er prachtig uit! Maar vooral haar teasende bruine ogen zijn zo fantastisch. Magneten die me geen moment loslieten. Ze bleef eerst zitten terwijl ik me voor haar stond uit te kleden, waarbij ze een vinger langzaam over haar blouse liet glijden op de plekjes waar haar tepels verstopt waren en daarna langzaam over haar buik naar de rand van haar rokje dat ze even optilde om te laten zien dat ze een zwart dun klein slipje aanhad.

Ze zei geen woord, maar dat maakte het effect op mij niet minder. In no time keihard en helemaal in haar ban. Toen ik ook mijn bloes uittrok kwam ze bij me staan en terwijl ze me aan bleef kijken werden mijn tepels, ballen en billen verkend.

Ik stond te trillen van opwinding en met een glimlach duwde ze me langzaam naar het bed in haar kamer terwijl ze me diep in mijn ogen bleef aankijken. Vlakbij het bed pakte ze mijn ballen in een van haar handen en kwam haar gezicht vlak bij die van mij. Ik moest mijn pik zo hard mogelijk maken maar zeker niet klaarkomen en mocht toen tegen haar sexy laarzen aanneuken als een hondje. Ondertussen speelde zij met mijn tepels waarbij ze steeds harder trok en kneep en knoopte ze haar blouse open, waardoor ze ook met haar eigen tepels kon spelen en ik haar prachtige borsten naakt zag.

Dat duurde echter maar kort want ze kwam achter me staan en mijn handen werden in handboeien geslagen terwijl ze heel dicht tegen mij aanstond. Terwijl ik me naar haar toe moest draaien. Ze had haar benen ver uit elkaar en ik moest ertussen komen knielen, haar laarzen zoenen en heel even trok ze in een flits haar slipje een beetje opzij zodat ik van heel dichtbij haar prachtige geschoren kutje zag. Ze lachte en vertelde dat ze me helemaal gek ging maken. Behendig druppelde ze kaarsvet over mijn harde lul - en werd de vlam even heel dicht langs de onderkant van mijn pik gestreeld - en over mijn tepels.

Ik moest mij tong uitsteken en ze vroeg of ik ook kaarsvet wilde proeven of dat ik een bekentenis wilde afleggen aan mijn geile sexy politieagente. Ik had geen flauw idee wat die bekentenis moest zijn, maar toen ze suggereerde dat ik er mijn hele leven al van droomde om door een dominante vrouw geneukt te worden, kon ik niet anders dan bekennen. Ze duwde haar mooie borsten in mijn gezicht en ik mocht haar harde tepels likken.

Daarna moest ik dieper buigen en mijn kont naar boven duwen en - nadat ik eerst nog wat kaarsvet op mijn billen kreeg gedruppeld-, werd mijn kont door Mrs Samantha verkend. Eerst werd mijn slavenkutje met een paar vingers zachtjes geneukt, maar al snel werd er een opblaasbare buttplug in gestopt die ze flink oppompte. Toen werd er een gasmasker over mijn hoofd getrokken en werd ik even aan mijn lot overgelaten. Ik hoorde haar wel heen en weer lopen en met kleding rommelen en plotseling stond ze weer voor me.

Ze had zich verkleed. Nu was ze helemaal in glanzend zwart lak en dat stond haar zo mogelijk nog beter! Glanzende hooggehakte laarzen, een ultrakort rokje en een strak topje dat haar platte buik grotendeels blootliet.

Met een veel te lieve glimlach zette ze geconcentreerd een paar forse klemmen op mijn tepels, terwijl ze met haar andere hand - in een handschoen met allemaal ijzeren puntjes - eerst mijn ballen en daarna mijn pik masseerde. Ze liet me even pijnlijk voelen dat ik de buttplug nog inhad en daarna werd ik weer beloond met een korte flits op haar wonderschone poesje. Het was tijd om geneukt te worden vond ze nu. Alleen was ik degene die geneukt zou worden, dat begreep ik zeker wel.

Ze kan haar stem zo geweldig snel laten veranderen van lief naar streng en van teasend naar bevelend. Ik mocht een dildo uitkiezen waar ze me mee zou gaan verkrachten - niet te groot alstublieft - en toekijken hoe ze de gordel met de dildo om haar onderlijf gorde.

Mijn handboeien werden afgedaan en ik moest mijn een hand de dildo verwennen alsof het mijn eigen pik was en met mijn andere hand eerst heel behoedzaam onder haar rokje voelen - zalig! Maar veel uitstel kreeg ik niet. Het gasmasker werd van mijn hoofd getrokken, en toen was het echt tijd voor de dildo in mijn kont. Eerst nog de buttplug er uit - god wat voelde dat raar, bijna leeg - maar daarna, terwijl ze geil kreunde, met wat glijmiddel de dildo er in.

Voor mijn gevoel ging ze meteen zo diep als ze kon en ik weet zeker dat ik van schrik piepte. Ik hoorde haar weer sprankelend lachen en voelde haar vol overgave mijn kont neuken. Natuurlijk zeg je dan ja! De Meesteres bepaalt wat er gebeurt! Nu kwam ze veel langzamer naar binnen. Met kleinere stootjes en waanzinnig veel geile woorden. Ze trok aan mijn pik. De klemmen aan mijn tepels werden nog even aangeknepen.

God wat was ik van haar! Hoe lang het precies duurde weet ik niet, maar wel dat ik mezelf steeds harder hoorde kreunen en met haar in een ritme kwam, mijn kont naar achter duwde en me zo vreselijk geil voelde! Dat werd nog eens extra versterkt door de poppers die ze me toediende; heerlijke nieuwe volgens haar: En ze was nog lang niet met me klaar! Geen fantasie te veel voor deze mooie dame! Toen ze genoeg had van het neuken ging ze weer op het bed zitten en werd ik opnieuw tussen haar prachtige lange benen gedirigeerd.

En terwijl ze heel diep in mijn ogen keek en geil haar lippen aflikte, sloeg ze plotseling een van de klemmen van mijn tepels. Tranen in mijn ogen! Als beloning ging haar slipje weer opzij en mijn geobsedeerde verstand merkte het nauwelijks dat ook de tweede klem werd weggeslagen.

Ik mocht mijn pik weer vastpakken en zij zette haar hoge hakken op mijn borst. Met mijn vrije hand moest ik haar hakken op mijn gepijnigde harde tepels zetten en moedigde ze mij aan om stevig met mijn borst tegen haar hakken te duwen en mijn tepels op haar hakken te priemen.

Die geile blik in haar ogen. Haar aanmoedigingen om harder te duwen tegelijkertijd aan mijn pik te trekken voor haar en toch niet te komen, nog een paar poppers! Ik had denk ik goed mijn best gedaan, want nu kreeg ik de opdracht om op het bed bij haar te komen met mijn hoofd tussen haar benen.

Ik moest haar sllipje met mijn mond en tanden uit trekken! Zo dicht bij het meest goddelijk deel van Mrs Samantha. De geilheid stroomde aan alle kanten door mijn lijf.

Ik wilde rukken, ik wilde ruiken, ik weet niet wat ik wilde! Maar rukken mocht niet meer. Ik moest me concentreren op het kleine dunne slipje; om dat wurmend met mijn tong en tanden van haar onderlijf te krijgen en ondertussen diep haar zalige geur in te ademen. Na een paar minuten hielp ze een beetje en toen het slipje eenmaal helemaal uit was, mocht ik er op haar bed aan ruiken en likken en er voorzichtig mee aan mijn pik spelen.

Ik mocht haar borsten en tepels weer likken en ze nam het aftrekken van mijn lul zelf weer in haar mooie handjes, terwijl haar andere hand mijn kont betaste en ze in mijn oor fluisterde dat ze me zo heerlijk had geneukt en dat er zelf ook geil van was geworden. Ze wilde dat ik met mijn handen haar billen streelde en haar poesje en god wat deed ik mijn best!

En dat werd nog meer dan ik had gefantaseerd! Van het bed werd ik meegelokt naar haar bad. Ik moest blijven likken aan haar zalige borsten en zij trok me mee aan mij keiharde pik.

Ik kreeg nog een popper en ze geilde me nog meer op door haar rokje uit te doen en, op haar laarzen na, trots helemaal naakt voor me met haar heupen heen en weer te wiegen.

Ze pakte een van mijn handen vast en bracht die naar haar poesje. Haar geile ogen zo dicht bij die van mij, "maar ik wil wat anders Maar in plaats daarvan voelde ik mijn hand warm nat worden. Geknield in bad met haar prachtige lijf hoog boven me en een prachtige straal uit haar godinnenpoesje! Warm, vernederend, zalig, schokkend. Een supergeile golden shower waar ik al zo lang van had gedroomd!

Haar shower kletterde over mijn borst, mijn armen, mijn lul die het niet meer hield van geilheid - ook al omdat ik niet meer kon stoppen me trekken. Zo geil, zo opgewonden, dat ik mezelf hoorde smeken of ik een beetje mocht proeven. Vroeg ik dat echt? Ze liet het me herhalen. Harder smeken en toen "drink dan maar sletje". Met wijd open mond slurpte ik werkelijk haar vocht naar binnen en kwam ik tegelijkertijd als een stier klaar!

En Mrs Samantha was ook tevreden aan haar glimlach en fonkeling in haar ogen te zien! Na een uitgebreide wasbeurt - waarbij ik ook haar mocht afsponzen - nog even nagepraat. Zo relaxt en kalm. Ze gaf me complimenten dat ik het zo lang volgehouden had en zoveel had gedurfd en ik was van harte welkom om snel nog eens terug te komen bij haar of misschien samen met haar vriendin Mrs Vanessa voor een triosessie of een bislavensessie.

Ik geloof niet dat ik er helemaal met mijn gedachten bij was. Die zaten nog te veel in de geweldige flow van de sessie en die is er dagen later nog steeds! Weergave Lineaire weergave Switchen naar hybride weergave Switchen naar vertakte weergave. Waar kan ik terecht voor Het is nu Pagina 1 van 3. Zuid Holland en Belgisch Limburg Berichten: Meesteres Samantha - Nieuwegein vh Utrecht Vandaag was het een grote dag voor deze slaaf, een dag waarin ik erkening hoop te krijgen als mogelijke slaaf, van de echt supermooie Meesteressen Vanessa en Samantha.

Ze ging op de rand van het bed zitten. En ik moest geknield voor haar plaatsnemen, Mond open commandeerde ze, en ik deed dat direct. Noem je dat open? Ze pakte mijn hoofd en duwde die resoluut naar achteren en spuugde mij zonder waarschuwing in mijn gezicht en liet Haar speeksel rijkelijk in mijn keel vloeien. Ik slikt dat direct door. Maar het was zo lekker. Maar goed de strafmaat werd ook gelijk bepaald door deze sadistische Schone, elke fout leverde mij 10 strafpunten op, die werden omgezet in zweepslagen.

Ik kreeg poppers toegediend en daar waren twee eisen aan verbonden. Iedere keer als ik ze kreeg toegediend moest ik de Meesteres aankijken en Haar bedanken voor het feit dat Ze mij deze gunst verleende. Nu ben ik ooit opgevoed met het feit nooit je Meesteres aan te kijken, dus dat ging bij de volgende keer toedienen gelijk mis en had mijn eerste strafpunten te pakken. En ik moet zeggen op dat moment interresseert je dat niet zo want je bent bedwelmd, niet alleen door de poppers maar ook door die mooie ogen die je heel doordringend aankijken.

En de blik die je vervolgens hebt op Haar mooie volle stevige borsten die net uit lakbody priemen. Hier wil ik even een klein uitstapje maken, want ik vind de combinatie van deze jonge Domina met haar betoverende uiterlijk en haar natuurlijk sadistische karakter een waanzinnige combinatie. Ik heb een aantal keren diep in mezelf moeten graven om niet om genade te vragen.

Uiteraard stond voor mij alles in het teken te slagen om Godin Vanessa te mogen dienen. Maar je moet en zal meegaan in die twee zwarte meren van ogen van deze Meesteres. En dus keek op dit soort momenten haar diep in de ogen. Wat je dan ziet zal elke normale man angst inboezemen. De wreedheid, wellust en het sadisme is overweldigend. Weer terug naar de sessie. Als standaard slavenhouding moet ik op mijn knieen gaan zitten rechtop en handen op de rug. Ik moet in deze houdig achter Haar aan lopen, want Ze gaat naar een stoel aan de andere kant van de ruimte.

Dat gaf mij mooi de gelegenheid, voor het eerst, Haar lichaam goed in mij op te nemen. Wat een benen en wat een mooie ronde kont. Strak, stevig en gehuld in een mooie kleine zwarte slip. Wat een ontzettend geil gezicht. Ik had dan ook geen haast en probeerde wat tijd te rekken om dit beeld even vast te kunnen houden. Veel te vlug voor mijn gevoel kwamen we bij de stoel aan en ging Ze zitten.

Ze begon mijn tepels te strelen en ik dacht op dat moment, heerlijk zo een keuring. Maar deze gedachten werden in eens ruw verstoord want ik voelde een snerpende pijn in mijn tepels. Klaarblijkelijk was ik even afgeleid en dat beviel de Meesteres uiteraard niet. Ze zette dan ook resoluut haar nagels in mijn tepels.

Shit ik was weer terug op aarde. Een onderdeel van deze keuring was bootwhoreshipping, zo commandeerde de Meesteres mij langzaam Haar laarzen te likken en ik moest tijdens het likken Haar blijven aankijken.

Nou dat ging meteen al mis vergat te kijken, en hup weer tien slagen erbij. Op deze manier begon de teller aardig op te lopen. Vol overgave likte ik Haar hakken voeten en schachten van de laarzen. Het was deze Domina allemaal nog niet genoeg en kreeg weer poppers toegediend en ja dit keer keek ik wel en bedankte Haar direct.

De Meesteres reageerde hier meteen op door te zeggen dat er wellicht toch nog hoop voor mij is, want Ze had er in het begon een hard hoofd in, dat ik wel te trainen zou zijn. En dus een geschikte slaaf zou kunnen worden. Nu wist ik dat ik nog harder moest werken. Ik moest verder gaan met het likken en mij toeleggen op het deepthroaten van de neuzen van Haar laarzen. Tijdens dit likken en adoreren van Haar laarzen kon ook gelijk naar Haar mooie slanke benen kijken en hoe gaaf ze eruit zien.

Ik moest Haar benen vasthouden tijdens het schoonlikken van Haar laarzen en dat is bepaald geen straf hoor. Je komt maar weinig in de gelegenheid om zulke mooie benen te mogen vasthouden. Ik kreeg een stopteken en moest mijn mond opendoen dat betekende hoofd zover mogelijk naar achter. Waarop de Meesteres je onderspuigd en Haar slijm in je keel laat lopen.

Ik wachtte op het commando: Ik moest vervolgens in mijn standaart slavenhouding naar de andere kant van het bed lopen. En kreeg weer poppers toegediend en keek weer naar Haar mooie ogen en borsten.

Bedankte Haar en keek weer naar beneden. Ze snauwde dat Zij bepaalde hoeveel poppers ik nam en moest weer snuiven. Dat miste zijn effect niet en was helemaal rozig. Ik moest voorover op de bedrand gaan liggen knieen op de grond en benen wijd.

De Meesteres pakte een aantal verschillende zweepjes en bats. De Meesteres informeerde of ik nog wist waar de teller op stond. Dat was veertig slagen. Ik moest meetellen en de slagen regende neer op mijn billen en benen. Je kon merken dat de Meesteres uit was op genade, de eerste slagen vielen mee, maar daarna ging het steeds harder en sneller en dus pijnlijker.

Bij de laaste slagen sprongen de tranen in mijn ogen. Deze mooie Domina is een echte sadiste. En ik mocht niet uit het oog verliezen waar ik dit allemaal voor doe, om in de gunst te komen bij de ook al zo mooie Godin Vanessa. In deze ronde in ieder geval niet om genade gevraagd. Ik moest weer achter Meesteres Samantha aan lopen en had hierdoor weer een mooi zicht op Haar waanzinnge bilpartij. Als ik daar toch eens mijn neus in mag steken.

Hierdoor voelde ik niet de schaafplekken die inmiddels op mijn knieen waren ontstaan, deze irritatie verbijtend want wilde perse slagen. We waren weer aan de andere kant het bed aangekomen en ik moest op het bed gaan liggen.

Mijn polsen werden vastgezet en de Meesteres kwam boven mijn staan. Jezus want een uitzicht. Zo boven mij staand waren haar benen nog langer en zag ik in Haar blik iets onheilspellends.

Ik moest opsommen welke punten van de keuringslijst inmiddels hadden afgewerkt. Ik zei spanking, nou daar was Ze dus nog niet klaar mee dat bleek later. We kwamen dus uit bij de tepeltorture, Ze liet zich met een plof op mij vallen. En zat met Haar knieen aan weerszijde van mijn lichaam. Haar Meesteressenkut drukte zich strak op mijn buik, wat een geil gevoel.

Ze keek mij aan en ik moest haar aankijken, Ze begon heel teder mijn tepels te strelen. Maar ik wist inmiddels waar dit op uit ging draaien. En Ja hoor de eerste pijn scheuten trokken door mijn lijf.

Haar nagels begroeven zich diep in mijn vlees. Ze stopte even, heel even, en pakte mijn beide tepels weer direct vast om er hard in te knijpen en ze gelijk om te draaien. De beide Meesteressen hadden de zaken goed voorbereid en konden goed inschatten hoe ik zou reageren. Meesteres Samantha vroeg waar ik nu aan dacht en wat mijn grootste angst was op dit moment.

Ik zei oprecht dat mijn gedachten bij Godin Vanessa waren en mijn grootste angst was om niet te slagen voor deze keuring.

Meesteres Samantha schaterde het uit van het lachen. Je gaat je grootste angst toch niet vertellen ……. Ik reageerde niet snel genoeg en ze sloeg me in mijn gezicht en om dat nog wat kracht bij te zetten spuugde ze mijn gezicht vol.

Ze pakte resoluut een aantal klemmen en ik moest weer poppers snuiven. Ze was me echt aan het testen hoeveel ik kon hebben. Vervelend is dat je nooit weet waneer het genoeg is voor deze Domina en dus maar 1 ding kan doen en dat is snuiven.

Ze pakte twee grote blauwe klemmen zette ze op mijn tepels en reeg mijn slavenriem er doorheen ging staan en begon aan de klemmen te trekken. Ik moest Haar blijven aankijken, terwijl Ze langzaan aan het koord begon te trekken. Eerste langzaam maar steeds steviger Ze zag dat dit effect had maar wilde een stapje verder gaan en gaf nu rukjes aan het touw waardoor ik de pijnscheuten steeds minder kon opvangen Ze zag dit en zag de verbeten blik in mijn ogen, en moest hier hartelijk om lachen. Was haar enige reactie.

Nou ja en die smalende lach en blik in Haar ogen dan. Toen ineens een geweldige pijnscheut en Ze trok de klemmen in 1 ruk van mijn tepels. En Ze liet met een plof weer op mijn lichaam zakken.

Dat is ondanks de pijn en mijn gedachtes aan Godin Vanessa toch wel een super moment. Het genot van het kijken in Haar ogen de aanraking en aanblik van Haar mooie borsten maakte alles weer even goed.

Ze streelde weer mijn tepels en maakte zelfs Haar vingers even nat en bleef mij daarbij heel diep aankijken. Ze mocht op dat ,moment alles met me doen……dacht ik. Maar dan toch weer die stekende pijn en die sadistische lach. Ze keek me veel betekenend aan en vroeg heb je mij al iets te zeggen slaaf? Ik kon het niet laten te kermen en proberen hier onderuit te komen maar helaas ….

Nog niets te zeggen? Ze lachte weer heel sadistisch en pakte klemmen en zei: Oh ja voor je gaat kermen Ik weet dat dit heel gemene klemmen zijn hoor. Dus schaam je niet , en een schaterlach volgde.

Ik begon mij nu serieus af te vragen of ik deze ronde wel zou overleven zonder genade te vragen. Veel tijd verder na te denken kreeg ik niet. Ze pakte mijn linker tepel en zette er zonder na te denken drie getande metalen klemmen op, en ook mijn rechtertepel moest eraan geloven. Ik moest Haar weer aan blijven kijken want Ze wilde perse mijn reactie en die pijn in mijn ogen zien.

Ze sloeg een aantal keren tegen de klemmen en ik kermde. Ze pakte de poppers en moest heel diep inhaleren. Ik keek Haar aan en bedankte Haar zoals het hoorde Oh shit dat beloofde niet veel goeds.

Wat ik niet had gezien was dat Ze een zweepje had gepakt. Ze ging boven mij staan, maar had nu iets minder aandacht voor Haar schoonheid, want ik voelde Haar drang om mij te laten smeken om genade. De Meesteres commandeerde mij Haar aan te kijken en ze begon eerst voorzichtig en later steeds harder op de klemmen te slaan. Ik kermde het uit, de pijn , de schoonheid van deze Meesteres die boven je staat en de gedachtes aan Goddess Vanessa…..

Uiteindelijk sprak Meesteres Samantha Haar bewondering uit want ook dit onderdeel had ik niet om genade gesmeekt. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. Maar zeg dat niet tegen mijn tepels want die zijn het daar volstrekt meer oneens.

Ze worden elke minuut van de dag herinnert aan de behandeling van gisteren. Ze zijn Hypergevoelig en staan strak vooruit. Ik moest een getal noemen onder de tien. Oke zei Ze dat betekend dus negentig slagen met zweep en bat. Maar eerst moest ik weer poppers snuiven. De begon te slaan en ik telde dapper mee 1,2,3,etc. Ze stopte plotseling en zei weet je wat slaafje? Je had er al 40 dus daar beginnen we met tellen dus pts 41 klets Ze wisselde van tempo en ging er echt op los. Ik kon merken dat Ze genade wilde horen.

Ik telde nog steeds mee maar het meer kermen dan tellen. Ze stopte heel even om te controleren of ik toch niet om genade wilde smeken. Ik kermde nee ik doe dit niet voor mezelf maar voor Goddes Vanessa. Oke zei ze droog, snuiven slet en ik inhaleerde de poppers bedankte de Meesteres en ik leunde weer naar voren voor de laatste twintig slagen. De slagen gingen met een ongekend vennijn en een zeer hoog tempo waardoor tellen en ademhalen erg moeilijk werden.

Ik kon de slagen niet meer opvangen en moest ze laten komen , ik moest het over me heen laten komen, gaf mij over en kermde alleen nog maar. En eindelijk , was daar de laatste slag.

Hier hoopte ik even op wat rust maar helaas deze Meesteres kent weinig genade. En Ze gaf mij de poppers in handen en ik moest haar volgen naar de stoel, aan de andere kant van de kamer.

Nog even een tussenstap Deze Meesteres had een heel hoog werktempo , maar dat komt omdat de Meesteressen mijn conditie wilde testen en niet om de zaak af te raffelen. Verre van dat zelfs want we hadden afgesproken om een keuring van anderhalf uur te doen. En deze keuring heeft bijna twee uur geduurd. Meesteres Samantha gaf mij weinig rust, juist om deze reden. Dat wilde ik hier zeker benoemd hebben. Zeker omdat de Meesteres zich niet goed voelde en het voor Haar net intensief is als voor de submissive.

Ik moest aangeven wat het volgende punt van de keuring was, in dit geval anale controle en oprekken. Ze ging op de stoel zitten en ik kreeg de volgende ronde poppers toegediend. Ook hier moest ik de Meesteres blijven aankijken. Ik keek haar aan en de pik gleed steeds dieper mijn keel in.

Ik moest even kokhalzen en dat wilde Meesteres Samantha pertinent niet hebben. Dus ze maande mij voorzichtiger te zijn. Ik mocht tijdens deze pijpsessie Haar mooie benen en laarzen vasthouden.

Ik Voelde die mooie zachte huid, jezus wat voelde dat heerlijk. Na verloop van tijd vond Ze het genoeg en moest ik mijn mond weer open doen en kreeg weer speeksel toegediend. En zowel Godin Vanessa als ook Meesteres Samantha smaken heerlijk.

Ik bedankte haar en moest voorover gaan staan, maar niet voordat ik zelf wat poppers moest nemen. Wat is dat toch supergeil, Ze pakte mijn heupen keek me diep in mijn ogen ragde flink door. Plotseling stopte Ze en vroeg wat het tweede deel van dit onderdeel was. Ze pakte een opblaasbare butplug en vroeg mij herken je deze? Dat vroeg Ze niet zonder reden, want ik had die middag een email sessie met Godin Vanessa gehad. Daarin moest ik aangeven hoeveel pompbeweging ik kon hebben.

In die sessie zijn we uiteindelijk op 27 uitgekomen. Nu was de opdracht wel duidelijk, de 27 overtreffen. Meesteres Samantha benadrukte nog even dat ik dit alles deed voor Godin Vanessa. Maar die laatste vijf waren voor Haar. En ik was me daar ook zeer van bewust.

Ze plaatste de plug en begon te pompen en ik moest uiteraard meetellen. Er werd mij weinig rust gegund en we ging in een stevig tempo naar de 27 slagen. Even rust wat poppers en weer door uiteindelijk zaten we op 37 pompbewegingen. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de Meesteres mij hier heeft gespaard, want het ware heel tedere en zachte pompbewegingen.

Maar Ze gaf aan dat dit onderdeel pas was geslaagd als ze haar vuist in mijn kont had gepland. Ik moest in het midden op bed gaan liggen en mijn polsen werden weer vast gezet. Ze beval mijn benen op te trekken en plantte direct twee vingers bij me naar binnen. Ik keek Haar in die mooie bedwelmende ogen en zag een wellustige blik. Zonder ook maar enige vorm van verder waarschuwing schoof Ze al masserend haar vuist diep in mijn kont. Wat blijft dat toch gaaf en super geil en dat nog wel met zo een mooie Meesteres die er plezier in heeft jou zo te penetreren.

Kortom weer voor een onderdeel geslaagd. De checklist weer doornemend bleef er nog maar een test over de pik en balzakfoltering. Meesteres Samantha was weer boven mij gaan staan en beval mij Haar aan te kijken. Ze tilde Haar laars op en ik dacht Ze plaatst deze op mijn pik, zooooo zat ik daar even fout……. Ze zette zonder pardon haar hak op mijn tepel en drukte deze zowat door mijn borstkas heen. Mijn van pijn vertrokken gezicht was voor deze Domina reden om het uit te schateren. Vervolgens schopte Ze mij in mijn kruis en zette die hoge hak in mijn ballen.

Weer een kreun maar was vast van plan om niet op te geven en niet om genade te vragen. Op dit soort momenten was ik echt bij Godin Vanessa dat sterkte mij ontzettend. Meesteres Samantha deed er nog een schepje boven op en ging vol op mijn pik staan. Draaide met Haar voet en lachte sadistisch. Maar zo zei Ze: Ze ging een slot offensief inzetten en ik moest mij schrap zetten. Want nu ging het erom. Wel of geen genade. Ze bond mijn enkels bij elkaar. De gehele tijd bleef ik Haar aan kijken en volgen.

Zo had ik een mooi uitzicht op Haar borsten toen Ze voorover boog, Haar benen en billen als Ze voorbij liep. De pinnige wijze waarop Ze de touwen aan het bed vastmaakte en mij aankeek deden mij rillen.

Ze kwam dreigend op mijn af liet me poppers snuiven en deed me een blinddoek voor. Voor ik het wist had ik een paar klappen op mijn ballen en pik te pakken. Ze wikkelde dat strak om mijn pik en ballen om dat dan in ene ruk er weer af te trekken. Dat was een pijnscheut die echt door je hele lijf heen rolt. En natuurlijk was deze Meesteres met die ene keer niet tevreden en deed Ze het nogmaals. Echter nu moest ik zelf aftellen en dan gaf ze een gigantische ruk en wederom die rollende pijnscheut.

Ik voelde hoe Ze mijn pik en ballen streelde en diverse naalden plaatste. Ze praatte lieve en zachte toon tegen me, dat Ze toch wel waardering had hoe ik dit allemaal heb doorstaan. Voor mij is dit echt veel mooier dan klaarkomen, een compliment van een Meesteres na deze beproeving. Had ik nog niet genoeg gehad? Voor ik het wist zaten er allemaal klemmen op mijn pik en balzak en moest ik gaan staan. Ik mocht tegen de kast deur leunen.

Ik zei dat ik het snapte ja. Een voor een sloeg Ze de klemmen eraf. Ik kermde jazeker wel ik dacht aan Godin Vanessa ik ga niet smeken om genade.. Die laatste klap, die laatste klem, dat was pure bevrijding, pure trots wat ik had geen enkele keer gesmeekt. Ik kan nu alleen maar hopen dat de Meesteressen mijn inzet voldoende vinden.

Ze gaan nu samen overleggen of Ze met mij verder gaan en zo ja hoe. Ik heb in ieder geval een diep gevoel van respect en genegenheid voor deze Dominantes.

Advertentie Kinky van Mrs. Stuur een privébericht naar willemj. Zoek alle berichten van willemj. Stuur een privébericht naar robsbeleving. Zoek alle berichten van robsbeleving. Ontvangst bij Samantha Kort en bondig. Stuur een privébericht naar marc Zoek alle berichten van marc Theo69 Komt net kijken.

Stuur een privébericht naar Theo Zoek alle berichten van Theo JS4V Komt net kijken. Super triodate Het is inmiddels al weer ruim een week geleden, maar ook zeker Meesteres Samantha nog even in het zonnetje zetten. Stuur een privébericht naar JS4V. Zoek alle berichten van JS4V. Meesteres Samantha “Hmmm, we zullen zien morgen” Zo eindigde de laatste mail van Meesteres Vanessa ter voorbereiding aan een nieuwe sessie samen met haar en Meesteres Samantha.

Scuderia77 Begint het te leren. Stuur een privébericht naar Scuderia Zoek alle berichten van Scuderia Ik had besloten om er maar het beste van te maken.

Terug naar Pieter kon ik niet, net zoals naar mijn familie die mij ook zou uitkotsen als ze hoorden wat er gebeurd was en mijn loopbaan was ook naar de knoppen. Er zat niets anders op dan vanaf nu 24 uur per dag mijn lijf beschikbaar te stellen aan Carl en zijn familie en vrienden.

Toen Carl mij uit mijn vluchtkamer kwam halen protesteerde ik dan ook helemaal al niet meer toen hij een vinger in mijn kut haakte en mij zo achter zich aantrok naar de kamer. Ik had verwacht om weer een aantal mannen in de kamer aan te treffen, maar buiten Carl was er enkel zijn neefje en de twee vrouwen die ik de vorige avond had gebeft. Van tafel pakte hij twee ringen van vier centimeter doorsnee en hield er een tegen mijn borst.

Zijn neef schoot nu te hulp en drukte mijn tiet samen en Carl bleef mijn tiet aan mijn tepel door de ring trekken. Moet ik hier nog bij uitleggen dat ik mijn longen uit mijn lijf gilde van de pijn? Steeds meer tiet werd door de ring geperst en er stond nu een pikkie van ongeveer vijf centimeter op mijn tiet. Dat was genoeg naar hun zin en dan was mijn andere tiet aan de beurt.

Ook die kreeg dezelfde behandeling en de beide vrouwen werden ruw uitgekleed. Het gewicht van hun kont op mijn al tot het uiterste getergde tieten was bijna te veel voor mij en ik was blij dat zij begonnen te bewegen en zelf ook hun best deden om zo min mogelijk van mijn tiet in hun kut te krijgen. Voelen kon ik de beide kutten op mijn tieten niet, maar horen wel. Er kwam al vrij snel een soppend geluid uit de meiden en ze glibberden nu echt over mijn tieten heen.

Als ze omhoog schoven kon ik zien hoe mijn tieten intussen blauw waren aangelopen en ik hoopte dan ook maar dat ze snel zouden komen. Gelukkig waren het hitsige meiden want erg lang hadden ze gelukkig niet nodig. De situatie had hun duidelijk ook goed te pakken, want ik voelde hoe hun geil langs mijn tieten en lijf liep vlak voordat ze kort na elkaar op mijn pikken klaar kwamen.

Zonder pardon werden de pikken achterlangs in hun kut geramd en de roze schaamlippen zag je duidelijk omkrullen bij het in- en uitschuiven van de forse pikken. Heel vreemd om te zien hoe die donkere lijven in elkaar gleden en dat stukje roze er dan steeds tussen tevoorschijn kwam. De meiden kregen opdracht om elkaar te vingeren en binnen de kortste tijd kwamen ze klaar op dit geweld. De mannen ramden echter onverstoorbaar door tot ze zin kregen in het andere neukgat en hun van het kutgeil glimmende pikken tegen de sterren van de meiden plaatsten.

Aan hun gegil te horen waren ze daar beiden nog maagd, maar dat was snel over toen de pikken langzaam in hun reet verdwenen. Weer moesten de meiden elkaar vingeren en de mannen voerden het tempo op om zelf nu klaar te gaan komen. De meiden kwamen nog net klaar voor ze hun reet vol gespoten kregen. De mannen gaven elkaar een high-five en ploften na gedane arbeid op de bank neer. De twee meiden moesten hun besmeurde pikken komen schoonlikken en aan mij was de taak om het uit hun reet druppelende zaad op te likken.

Weigeren durfde ik niet, maar de walging moet duidelijk op mijn gezicht te lezen zijn geweest. Beter had ik dit verborgen gehouden, want nu kreeg ik ook nog de opdracht erbij om mijn tong naar binnen te drukken en ze zo diep mogelijk schoon te likken.

Ik proefde natuurlijk niet enkel het zaad van de mannen maar ook de kont van de vrouwen en moest vechten om niet over mijn nek te gaan. Ik speelde het echter klaar om mijn taak te volbrengen en werd nu even met rust gelaten. De avond liep alles behalve zoals ik mij had voorgesteld. Diep van binnen had ik wel op een goede neukbeurt gerekend, maar alleen die andere meiden waren flink doorgeneukt en ik had enkel pijn geleden en twee konten mogen uitlikken.

Dat ik te snel was met mijn gedachten bleek wel toen de bel ging en ik er nog net op tijd aan dacht dat het mijn taak was om naakt de deur te openen. Voor de deur stonden vier mannen, waarvan ik er al twee kende van de eerste gangbang.

Bij het binnenkomen werd ik terloops even betast voor zij doorliepen naar de kamer. Net hadden zij zich daar uitgelaten over de twee andere meiden die duidelijk beschikbaar werden gesteld of de bel ging al weer en dit keer stond er een groep van een man of tien voor de deur.

Een paar kende ik van het neuk feest van gisteren en deze waren allemaal ook jonger dan de eerste mannen die binnen kwamen. Ook deze groep liet in het voorbij gaan hun handen over mijn lijf gaan en liepen door naar de kamer.

Ik herkende ook het broertje dat gisteren te grazen was genomen door zijn zus. Dat beloofde nog wat. In hun eigen taal werden de twee meiden aangesproken en met tranen in hun ogen begonnen ze met het losmaken van de broek van de man die het dichtste bij ze stond.

Ik kreeg in het Engels te verstaan dat ik ook pikken stijf moest gaan zuigen en zo waren we nu met drie vrouwen de pikken van zestien mannen aan het hard maken. De mannen die moesten wachten duwden hun pik alvast in onze handen en vermaakten zich door ons op onze kont te slaan met hun vlakke hand. Ik was blij dat we eindelijk klaar waren en alle pikken stijf op ons gericht stonden.

Het slaan op onze kont hield daarmee op en mijn kont gloeide intussen. Alle drie werden we gelijk door drie pikken tegelijk genomen en ik hoorde het broertje de mannen die zijn zus aan het neuken waren aanmoedigen om haar helemaal kapot te neuken die stinkhoer.

Zelf reageerde ik anders dan de twee meiden die nog aan het jammeren waren over hun verkrachting. Ik voelde een zekere opluchting dat ik eindelijk weer een paar vette pikken in mij kreeg en mijn lijf reageerde dan ook gelijk. Ik voelde hoe mijn geilproductie op volle toeren draaide en langs die pik omlaag liep over mijn dijen. Ik was aan het genieten van dit moment waar ik puur als lustobject werd gebruikt, maar niets anders wilde dan die pikken in mijn lijf langs elkaar voelen schuren.

In een mum van tijd neukten ze mij al naar mijn eerste orgasme en voor ik goed en wel op adem was gekomen kwam het volgende er al achteraan. Het klaarkomen van de mannen volgde elkaar nu snel op en de andere mannen namen mij en de ene vrouw nog een keer met drie tegelijk.

Alleen broer en zus deden dit keer niet mee.

.. Neuk me anaal lisa prive ontvangst Met wijd open mond slurpte ik werkelijk haar vocht naar binnen en kwam ik tegelijkertijd als een stier klaar! Had ik nog niet genoeg gehad? Meesteres Vanessa hoorde ik rommelen en ik kreeg het gevoel dat er weer iets elektrisch aan zou komen en damn… dat heb ik geweten. Samantha melde mij dat ik haar tepels moest likken, waar ze alle tijd voor nam. Toen er vier vingers in zaten was haar slip al niet meer voldoende om haar gegil te vrouw zoekt pijpdate kale gleuf en toen hij zijn duim naar binnen vouwde en met volle kracht doordrukte ging er een ijzingwekkende gil door de flat. Ik kwam netjes op tijd aan en meldde mij per sms bij de Meesteres.

Gratis neuken in zeeland negerin dikke tieten

5 jan Grote kut met haar lekker en geil Bovendien vereerst sinds kort ook een zeer ervaren SM-Meesteres onze club met een regelmatig bezoek. . Het is zelfs mogelijk om op onze eigen driving range af te slaan om vervolgens. 19 dec Meesteres Samantha - Nieuwegein (vh Utrecht) Ervaringen met BDSM. en ze begon eerst voorzichtig en later steeds harder op de klemmen te slaan. .. Het mondde uit in een standje dat Mrs. Samantha haar kutje voorzichtig Ervaringen Escort en Privé ontvangst [ Nederland ] · Drenthe · Flevoland. Kutje films ontmoet hengelo kern mooie porno in neuken. Kraainem ontvangst prive sexdating avonden sharon brabant swinger · opa zoekt antwerpen. Gratis.

ROTTERDAM SEX MASSAGE GEILE MAROKKAANSE MEID